Güncel Manşetler Spor

Judocularımız başarıya doymuyor

Türkiye Judo Federasyonu ile Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce Serdivan ilçesindeki Sakarya Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya Türkiye’nin yanı sıra Fransa, Yunanistan, Azerbaycan, Türkmenistan, Suriye, Kırgızistan, Kazakistan, Ukrayna, Irak,..

Judocularımız başarıya doymuyor

Türkiye Judo Federasyonu ile Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce Serdivan ilçesindeki Sakarya Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya Türkiye’nin yanı sıra Fransa, Yunanistan, Azerbaycan, Türkmenistan, Suriye, Kırgızistan, Kazakistan, Ukrayna, Irak, Gürcistan ve Rusya’dan yaklaşık 700 sporcu katıldı.

BİRİNCİLİK TÜRKİYE’NİN

Turnuvada ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu judocular; Yıldızlar, Ümitler, Gençler ve Büyükler kategorilerinde mücadele etti. 120 sporcu ile turnuvada yarışan Mavi Beyazlı ekip; 8 altın, 12 gümüş ve 15 bronz olmak üzere toplam 35 madalya kazanarak ülkemizin turnuvayı birinci olarak bitirmesinde önemli rol oynadı. Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Türkiye Judo  Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz ve Türkiye Judo Federasyonu Teknik Kurulu tarafından izlenen turnuvada dört günün sonunda dereceye giren sporcular kürsüye çıkarak madalyalarını aldı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL