Kâh içinde ,kah dışında mısınız bayramların?

Gelenekseldir ,adettendir herkese göre hissettirdiği başkadır bayramların. Ya size hissettirdiği nedir? Tatil oluşuna ,hatta uzun, uzun tatil oluşuna mı sevinirsiniz ?Yada planladığınızı yapma fırsatına mı? Gelenek -göreneklerimize binaen aile bütünlüğüne..

Kâh içinde ,kah dışında mısınız bayramların?

Gelenekseldir ,adettendir herkese göre hissettirdiği başkadır bayramların.
Ya size hissettirdiği nedir? Tatil oluşuna ,hatta uzun, uzun tatil oluşuna mı sevinirsiniz ?Yada planladığınızı yapma fırsatına mı?
Gelenek -göreneklerimize binaen aile bütünlüğüne ,hatta bu birlik bozulmasın diye çocuklarımıza aşılamaya mı yöneliktir bayram duygunuz?
Mesela o günler yaklaştıkça sizin de içiniz ferahlar mı? Kalbinizde bir mutluluk hissi uyanır mı ?

Sevdiklerinizle bir araya gelebilme ,sarılabilme, hatta bol kahkahalı ,sohbetler düşününce bile ,içiniz açılır mı?
Bayramlık duyguların kâh içinde, kâh dışında mısınız? Bana her şey sıradan olsa da olur ,olmasa da olur deyi verenlerden misiniz? Boş mudur taşıdığınız duygu. Tatil planlarınızı bayramla karıştırmayan ve aileniz bunu örnek alır diye buna meyletmeyenlerden misiniz? Küs kalmalar ,aldırış etmemeler, bana ne diyenlerden misiniz yoksa ?

Tatil planlayıcısı da olanlardan olsanız bile; size buda bayram coşkulusu yaşatıyorsa amenna..
Kâh içinde, kâh dışında olun bayramın ,bize ömrümüzde bahşedilen ve şu an bir Bayramı gönlümüze nakşeden ,yaşadığımız anı bayram yerine çeviren, hayatta olduğumuz anlara şükürler olsun… Minnetle.. Işığınız sizinle olsun, size ışık olsun bayramlar.. Özlediğiniz her ne varsa, bu bayram sizinle olsun.

O sizi bulamıyorsa siz onu bulup, onunla olun !
İyi kileriniz çok olsun. Küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden öper, yaşıtlarımı kucak dolusu sarmalayarak ;nice bayramlar dilerim…
Bayramları bayram gibi yaparsak, bunu biz yapabiliriz!!!

Hadi hepimize Hayat bayram olsun!
Kahveniz bol köpüklü, Sevinç’li bayramlar sizinle olsun..
Sevinç AYTİN

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL