Kaman “Sizi devamlı kandırdılar”

Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Serdar Kaman yine Millet İttifakı Gebze Belediye başkan adayı Av. Recep Dursun’un, Gebze’nin en büyük mahallesi Beylikbağı mitingine katılarak mahalle sakinlerine seslendi…

Kaman “Sizi devamlı kandırdılar”

Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Serdar Kaman yine Millet İttifakı Gebze Belediye başkan adayı Av. Recep Dursun’un, Gebze’nin en büyük mahallesi Beylikbağı mitingine katılarak mahalle sakinlerine seslendi. Tapu sorununun olduğu Beylikbağında konuşan Dr. Kaman, 3 dönemdir belediye onlarda ama çözmediler, Allah’ın hakkı üçtür artık değişim zamanı geldi diye belirtti.

Beylikbağı tarihinde ilk defa CHP’nin mitingi gerçekleştirildi. Oldukça yoğun bir katılımın görüldüğü mitingte bir konuşma yapan Büyükşehir adayı Dr. Serdar Kaman, “Allah’ın hakkı üçtür” artık değişim zamanı gelmiştir dedi. Dr. Kaman yaptığı açıklamada

Sizlere her dönem söz verdiler, ama her dönemde sözlerinde durmadılar üç defadır sözünde durmayanlar bundan sonra hiç durmaz, sizi devamlı kandırdılar diye kaydetti.

Dr. Kaman daha sonra, Recep Dursun başkanımız yedi yıldır sizin ile birlikte bu sorun için var gücüyle çalışıyor ve göreve gelmesi halinde bu sorunu başkanımızla birlikte derhal çözüme ulaştıracağız dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL