Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Kandıra Belediyesi ve Tema İşbirliği ile Öğrenciler Fidan Dikti” | Kocaelide Bugün
Eğitim Genel Güncel Manşetler Yaşam

“Kandıra Belediyesi ve Tema İşbirliği ile Öğrenciler Fidan Dikti”

Kandıra Belediyesi ve Tema Vakfı işbirliği ile Kandıra Sarısu Bölgesinde öğrenciler tarafından 500 kızılcık ve yaban kirazı fidanı dikildi. Gerçekleştirilen fidan dikim töreninde  ağaç dikerek çocukların yeryüzündeki yaşamı bütünsel bir..

“Kandıra Belediyesi ve Tema İşbirliği ile Öğrenciler Fidan Dikti”

Kandıra Belediyesi ve Tema Vakfı işbirliği ile Kandıra Sarısu Bölgesinde öğrenciler tarafından 500 kızılcık ve yaban kirazı fidanı dikildi. Gerçekleştirilen fidan dikim töreninde  ağaç dikerek çocukların yeryüzündeki yaşamı bütünsel bir bakış açısı ile anlamalarına doğa ve  çevre sorunlarının farkında olmalarına ve sürdürülebilir bir yaşam tarzına dönüştürmelerine katkı sağlanacağı vurgulandı.

Öğrencilere doğa , çevre sevgisi ve bilinci aşılamak amacıyla düzenlenen fidan dikim töreninde 500 kızılcık ve yaban kirazı fidanı dikildi. Kandıra Belediyesi ve Tema Vakfı işbirliğiyle yapılan fidan dikiminde çocuklara çevre duyarlılığının kazandırılması hedeflendi. Etkinlikte, öğrenciler fidan dikerek ağaç dikmenin ve ağaçları korumanın önemini öğrenmiş oldu. Kendi elleriyle fidan diken öğrenciler toprakla fidanları buluşturarak ilk can suyunu da fidanlara verdi.

Çevre konusunda duyarlı çalışmalarından dolayı kişi ve kurumlara teşekkür eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, tabiatın korunarak gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak için çalışmaların süreceğini ifade etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL