Genel Güncel Kültür Sanat Manşetler

“Kandıra Belediyesinden Afrin Şehitlerine Anlamlı Program”

Afrin Zeytin Dalı Operasyonunda şehit olan Mehmetçikler, Kandıra Belediyesinin düzenlediği programla anıldı. Prof. Turan Güneş Kültür Merkezinde yapılan programa Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, eşi Elif Köken, İlçe Müftüsü Osman..

“Kandıra Belediyesinden Afrin Şehitlerine Anlamlı Program”

Afrin Zeytin Dalı Operasyonunda şehit olan Mehmetçikler, Kandıra Belediyesinin düzenlediği programla anıldı.

Prof. Turan Güneş Kültür Merkezinde yapılan programa Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, eşi Elif Köken, İlçe Müftüsü Osman Zeki Yağcı, meclis üyeleri, şehit aileleri ve gazilerle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Kandıra Belediyesinin  Afrin şehitlerimizi ve Vatan müdafasında şehit olan tüm askerlerimizi anmak, bölgede mücadele veren askerlerimize destek olmak amacı ile Prof.Turan Güneş Kültür Merkezinde düzenledikleri program, vatandaşlar tarafından büyük  ilgi gördü.

Televizyon Programcısı Hakan Süer’in  Afrin’deki izlenimlerini paylaştığı programda bölgeden çekilen görüntülerin gösterimi yapıldı, ardından Afrin bölgesi ve yaşanan olaylara dair izlenimler vatandaşlarla paylaşıldı. Ardından ilçe imam hatipleri tarafından Kuranı Kerim tilaveti okunarak tüm şehitlere  dualar edildi.

Duanın ardından konuşma yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Zaman ecdadın Malazgirt’te, Kudüs’te, Çanakkale’de , Sakarya’da dimdik durduğu gibi ve 15 Temmuz’da bizim olduğumuz gibi her daim bir olma, kardeş olma zamanıdır. Afrin’deki bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik başlattığımız Zeytin Dalı Operasyonu başarı ile sürüyor. Terörün her türlüsüyle ülkemizin huzuruna kastedenler, birbirine sıkıca kenetlenmiş Türk milleti sayesinde hedeflerine ulaşamayacaklardır. Zor zamanlarda dayanışma içinde, birlik ve beraberlik içinde olan milletimiz bu süreçte de terörle sonuna kadar mücadele edecektir. Şehitlerimiz yüreğimizi yakıyor. Sivil vatandaşlarımızın acısını da asla unutmuyoruz. Rakam olarak ifade edilen her bir kaybımızın annesi ile, babası ile, kardeşi ile, evli ise eşi ile, varsa çocuğu ile, arkadaşları ile başlı başına birer dünya olduğunu çok iyi biliyoruz. Hain saldırılar sonucunda şehit olan askerimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına, silah arkadaşlarına ve milletimize sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL