Kandıra Belediyesinin 8 Mart Programı Büyük İlgi Gördü

Kandıra Belediyesi , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için büyük bir program hazırladı. Sunucu İkbal Gürpınar’ın sunumuyla gerçekleşen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, eşi Elif..

Kandıra Belediyesinin 8 Mart Programı Büyük İlgi Gördü

Kandıra Belediyesi , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için büyük bir program hazırladı. Sunucu İkbal Gürpınar’ın sunumuyla gerçekleşen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, eşi Elif Köken, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı konferansta “Mutlu Kadın, Mutlu Toplum” konuları anlatıldı.

Kandıra Belediyesi toplumu bilgilendiren konu ve konuklarıyla programlarına devam ediyor.  8 Mart Dünya Kadınlar Günü için büyük bir organizasyon düzenleyen Belediye ekipleri, sunucu İkbal Gürpınar’ın katıldığı Mutlu Kadın, Mutlu Toplum konferansıyla vatandaşlardan beğeni topladı.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken programda yaptığı konuşmada İnsanlık tarihindeki nice örnekleri gibi, ülkemizin kadınları da, tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelelerimizde daima en ön safta yer aldılar. Kimi zaman devletin kuruluşunda, kimi zaman vatanın kurtuluşunda görev üstlenen kahraman kadınlarımız, geride asla unutulmayacak, günümüz kadınlarına rehber olacak bir miras bıraktılar. Bugün de kadınlarımız, Türkiye’nin demokrasi, kalkınma ve özgürlük mücadelesine damgalarını vuruyorlar. 15 Temmuz gecesi kadınlarımızın gösterdiği fedakarlıklar ve cesaret, asla unutulmayacak bir görüntü olarak tarihimize geçmiştir dedi.

Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Toplumuzda kadınlarımızın önemini ne kadar anlatsak az kalır. Erkeklerin her ne kadar fiziksel olarak üstünlükleri varsa da kadınların manevi olarak toplumda ağırlıkları çok daha fazla. Bunun en önemli nedeni de anne olma vasfıdır. Anne olmak çok zor ve yükümlülükleri bu anlamda çok daha fazladır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi ilk eğitecek olan yine kadınlar, yani annelerdir diyerek kadının toplumdaki önemini vurguladı.

Sunucu İkbal Gürpınar’ın anlatımından sonra Kandıra Belediyesi ekipleri tarafından hazırlanan slayt eşliğinde konuşmalarını yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in eşi Elif Köken, Kandıralı olmaktan gurur duyduklarını anlattı. Kadınlar tarafından alkışlarla desteklenen konuşmasında Elif Köken, Kandıranın dört bir yanında vatandaşlara tek tek ulaşmak ve her eve bir nebze olsa da dokunarak vatandaşlara destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını anlattı.

Kandıra’da Kadınların unutulmadığını ve eğlendirirken bilgilendiren konu ve konuklarıyla keyifli bir akşam yaşadıklarını anlatan kadınlar, programın düzenlenmesini sağlayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e teşekkürlerini iletti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL