Kandıra’da Şehri Ramazanda Büyük Açılış

Kandıra’nın köklü projelerinden olan Namazgah Kültür Merkezi ve Tema Park Mesire alanı 3 bin kişilik iftar programıyla açıldı. Açılışa, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker,  Kocaeli Büyükşehir..

Kandıra’da Şehri Ramazanda Büyük Açılış

Kandıra’nın köklü projelerinden olan Namazgah Kültür Merkezi ve Tema Park Mesire alanı 3 bin kişilik iftar programıyla açıldı.

Açılışa, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, meclis üyeleri ve ilçe protokolü katıldı.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Şehri Ramazanın bereketi ve huzuruyla kurulan  iftar sofralarında birlik beraberlikle  hizmete sunduğumuz projemizin gururunu hissettiğimiz açılışımızın  Kandıra’mıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.

“Namazgah Kültür Merkezi 3 Bin Kişilik İftarla Açıldı”

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra’nın can damarı olacak olan bu projenin ilçemizde büyük değişim yaratacağını düşünüyoruz. Açık ve yeşil alanların oluşturulmasında, koruma, onarım, yenileme konusunda özenli davrandık.  Bahar aylarında çocuklarımızın ve gençlerimizin tema parkımızda gönül rahatlığı ile sosyalleştiği, aileleriyle birlikte piknik yaptığı alanlar oluşturduk. Kandıra’mızın ihtiyacı olan her şeyi, geliştirdiğimiz proje ve çalışmalarla hayata geçirdik diyerek Namazgah Kültür Merkezinin ilçe için önemine değindi.

“Vatandaşlardan Başkan Ünal Köken’e Teşekkür”

Vatandaşların yıllardır hasretle beklediği sosyal alanı projelendirerek tamamlayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i ilgiyle dinleyen hemşehrileri, hizmetlerinden dolayı Başkana teşekkürlerini iletti.

Kocaeli Millletvekili İlyas Şeker, yapılan hizmetleri ortaya koyduğumuzda Ramazan ayı yetersiz kalır. Bu hizmetlerin hayata geçmesinde emeği olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e teşekkür ediyoruz dedi.

Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ise konuşmalarında Ramazan ayında Kandıra’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu, gelenekselleşen iftar yemeklerinde beraberiz diyerek iftar yemeklerini geleneksel hale getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL