Kandıra’mız için yaptığımız hizmetleri her geçen gün arttırıyoruz.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mahalle muhtarları ve kurum müdürleriyle düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Kandıra için birlik ve beraberlik içinde hizmetlerini gerçekleştiren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mahalle..

Kandıra’mız için yaptığımız hizmetleri her geçen gün arttırıyoruz.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mahalle muhtarları ve kurum müdürleriyle düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Kandıra için birlik ve beraberlik içinde hizmetlerini gerçekleştiren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mahalle muhtarları ve kurum müdürleriyle bir araya gelerek istek ve talepleri dinledi. Toplantıda Başkan Köken, mahallelerde yapılan ve devam eden proje ve çalışmaları anlattı.

Mahalle muhtarlarıyla sağladığı birlik ve beraberlikle çalışmalarına devam eden Başkan Köken, Kandıra merkez ve mahallerindeki çalışmaların artarak süreceğini vurguladı. Mahallelerimizi sık sık ziyaret ediyor, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyor ve gerekli çalışmaları başlatıyoruz diyen Başkan Köken, Kandıra’mız için yaptığımız hizmetleri her geçen gün arttırıyoruz. Kandıra Belediyesi olarak tüm vatandaşlarımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Kandıralı olarak bu topraklara ve insanlarımıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL