Kar ekipleri hazır kıta teyakkuzda

Gebze’de ekipler hazır kıta Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan karla mücadele ekiplerini ziyaret eden Başkan Büyükgöz, “Araçlarımızda kar lastiği veya zincir kullanalım. Acil bir durumda da Kriz Masası’nın..

Kar ekipleri hazır kıta teyakkuzda

Gebze’de ekipler hazır kıta

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan karla mücadele ekiplerini ziyaret eden Başkan Büyükgöz, “Araçlarımızda kar lastiği veya zincir kullanalım. Acil bir durumda da Kriz Masası’nın 777 00 30 numaralı telefonunu arayarak 7/24 yardım talebinde bulunabilirsiniz” dedi.

Gebze’de kar ekipleri hazır kıta teyakkuzda. Başkan Büyükgöz, Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan karla mücadele ekiplerini ziyaret etti. Meteorolojinin, olası kar yağışı uyarıları dikkate alınarak oluşturulan karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar dileyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Ekiplerimiz teyakkuz halinde  nöbette. Bir kez daha hatırlatalım, kar keyfinin keyifsizliğe dönüşmemesi için araçlarımızda kar lastiği veya zincir kullanalım. Karşılaşılabilecek acil bir durumda da Gebze Belediyesi Karla Mücadele Kriz Masası’nın 777 00 30 numaralı telefonunu arayarak 7/24 yardım talebinde bulunabilirsiniz” ifadelerini kullandı.     

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL