Eğitim Güncel

Karaosmanoğlu; Çocuklarımız geleceğin Türkiye’sini temsil ediyor

Başkan Karaosmanoğlu, 2012 yılında hizmet vermeye başlayan Darıca İmam Hatip Ortaokulu idarecileriyle bir araya geldi. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca İmam Hatip..

Karaosmanoğlu; Çocuklarımız geleceğin Türkiye’sini temsil ediyor

Başkan Karaosmanoğlu, 2012 yılında hizmet vermeye başlayan Darıca İmam Hatip Ortaokulu idarecileriyle bir araya geldi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Pınar Bulut ve Okul Aile Birliği Başkanı Yakup Yöntem ile yönetimini konuk etti. Gebze’de gerçekleşen görüşmede okulun genel durumu ve eğitimde yakaladığı başarılar değerlendirilirken, geleceğin güçlü Türkiye’sinde eğitimin önemi bir kez daha vurgulandı. “Sıralarda geleceğe hazırlanan yavrularımız için her türlü imkânı sunmak için çalıştıklarını” belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Çocuklarımıza baktığımızda gözlerindeki parıldayan ışıltı, geleceğin Türkiye’sini temsil ediyor” dedi.

KARAOSMANOĞLU’NA DETAYLI BİLGİ VERDİ
Darıca İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Pınar Bulut, yakaladıkları başarıları hakkında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na detaylı bilgi vermeyi de ihmal etmedi. 2015-2016 ve 2016-2017 Eğitim-Öğretim yıllarında TEOG sınavlarında Darıca İmam Hatip Ortaokulu’nun Devlet Okulları sıralamasında birinci olduğunu ifade eden Bulut, “2016-2017 ikinci TEOG sınavında dört tane Türkiye birincisi çıkardık. Bu yılki TEOG yerleştirmelerinde dört öğrencimiz Fen Lisesine, sekiz öğrencimiz İzmit Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine, on tanesi Şehit Hasan Kaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine, on beş öğrencimiz de çeşitli proje imam hatip liselerine yerleşti.” açıklamasını yaptı.

“ÇOCUKLARIMIZ DOĞAYI VE YAŞAMI TANIMALIDIR”
Eğitim ve öğretim noktasında Büyükşehir olarak ellerinden gelen her türlü katkıyı öğrencilere ve okullara verdiklerini söyleyen Karaosmanoğlu, yıl boyunca sınav maratonuna tabi kalan gençlerimizin sosyal alanlara eğilmesinin de önemine vurgu yaptı. Bu nedenle ailelere, öğretmenlere, okul idaresine ve aile birliğine büyük görevler düştüğünü de vurgulayan Karaosmanoğlu, “Çocuklarımız doğayı ve yaşamı tanımalıdır. Gençler sadece sınavlara değil hayata da konsantre olmalıdırlar” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL