Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Karaosmanoğlu, “Kadın kollarımızın katkısı ve duası çok büyüktür” | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Politika Surmanset

Karaosmanoğlu, “Kadın kollarımızın katkısı ve duası çok büyüktür”

 Karaosmanoğlu, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları’nın 4’üncü Olağan Kongresi’nin ardından göreve seçilen Şenay Önder ve yeni yönetimini makamında ağırladı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Gebze Kadın Kolları..

Karaosmanoğlu, “Kadın kollarımızın katkısı ve duası çok büyüktür”

 Karaosmanoğlu, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları’nın 4’üncü Olağan Kongresi’nin ardından göreve seçilen Şenay Önder ve yeni yönetimini makamında ağırladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ve yeni yönetimini makamında ağırladı. 4’üncü Olağan Kongre sonrası seçilen Önder ve ekibine başarılar dileyen Karaosmanoğlu, “Şu bir gerçektir ki;

AK Parti hükümetlerinin ve AK Partili belediyelerin başarısında kadınlarımız çok önemli rol oynamaktadır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın peşinden inançla ve azimle koşan sizler inanıyorum ki aynı kararlılıkla koşmaya devam edeceksiniz” dedi.

“VATAN SİZLERE MİNNETTARDIR”

16 yıldır dağ, taş demeden yorulmadan, bıkmadan yolumuza devam ediyoruz diyerek konuklarını ağırlayan Başkan Karaosmanoğlu, “Vatan ve millet sevgisinin kadını – erkeği yoktur. Bizler bu yola, ülkemize daha iyi hizmet edebilmek, Türkiye’yi ve Türk milletini çok daha iyi konumda ve lider bir seviyede görmek için çıktık. Bu nedenle gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık, çalışıyoruz.  Bu davaya gönül verenler her zaman omuz omuza bir olarak, hedefe kilitlenerek hareket etmiştir. Partimizin milletiyle el ele yürüyüşünde kadın kollarımızın katkısı ve duası çok büyüktür. Vatan sizlere minnettardır” diye konuştu.

İŞİMİZ HİZMET, GÜCÜMÜZ MİLLET! VE BU GÜCÜ MİLLETİMİZDEN ALDIK

Genelde ve yerelde ürettiğimiz her proje sadece Türkiye’miz için değil, dünya Müslümanları ve bütün mazlum milletler için de bir umuttur ifadesini sarf eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “ABD ve ortağı İsrail’in işgal altındaki Kudüs’le ilgili kararını hepiniz biliyoruz. Ama ne oldu? 21 Aralık’ta bütün dünya, Cumhurbaşkanımızın sözünü kabul etti ve dünya 5’ten de 1’den de büyüktür, dedi. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu başarısını bütün dünya takdir ederken, bunu içeride hazmedemeyenler olabilir. Türkiye’nin bu başarısını bütün dünyanın mazlumları alkışlıyor. Bizler her zaman mazlumların yanında, halkının, milletinin yanında olduk. Ve ne dedik? İşimiz hizmet, gücümüz millet! Ve bu gücü milletimizden aldık” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL