Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Karaosmanoğlu, MÜSİAD “Danışma Meclisi” Topantısında | Kocaelide Bugün

Karaosmanoğlu, MÜSİAD “Danışma Meclisi” Toplantısında

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kocaeli Şube Başkanı Celal Ayvaz’ın organize ettiği “Danışma Meclisi” toplantısına katıldı. Genel bir istişarenin gerçekleştirildiği toplantıda genel ve yerel..

Karaosmanoğlu, MÜSİAD “Danışma Meclisi” Toplantısında

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kocaeli Şube Başkanı Celal Ayvaz’ın organize ettiği “Danışma Meclisi” toplantısına katıldı.

Genel bir istişarenin gerçekleştirildiği toplantıda genel ve yerel birçok konu ele alındı. Kocaeli hakkında sorulan sorulara içtenlikle cevap veren Karaosmanoğlu, Tramvay projesinin Kocaeli Stadyumuna uzatılması konusunda proje çalışmalarına başladıklarını da söyledi. Davetlerinden ötürü MÜSİAD Şube Başkanı Ayvaz’a konuşması öncesi teşekkür eden Karaosmanoğlu, “MÜSAİD bizim gözde kurumlarımızdan birisidir. Ülkesi için çalışan ve üreten kardeşlerimizin kurduğu çok önemli bir teşkilattır” dedi.

AYVAZ, “15 YILDIR ÇOK ÖNEMLİ YATIRIMLAR ALDI”

“MÜSİAD olarak kentimizin değerleriyle, iş insanlarıyla ve kent yöneticilerimizle üyelerimizi devamlı bir şekilde bir araya geliyoruz” diyen Şube Başkanı Ayvaz, “Bugün Büyükşehir Belediye Başkanımızı konuk ediyoruz. Geçmişte sadece tabela da yazılı kalan “Avrupa Kenti” olduğu söylenen Kocaeli, 15 yıldır çok önemli yatırımlar aldı. Bu alanda İbrahim Başkanımızın ve ekibinin büyük çabası oldu, olmaya devam ediyor. MÜSİAD olarak kentimize neler yapabiliriz ona katkı sunmak için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza bizlere konuk olduğu için bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“KALİTELİ BİR HİZMET ANLAYIŞIYLA HALKIMIZA HİZMET EDİYOR”

Ulaşım noktasında İzmit’te hayata geçirilen Akçaray’ın çok önemli bir hizmet olduğunu da vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Akçaray, 41 bin yolcu taşıma sayısını geçerek çok önemli bir başarıya imza attı. Kaliteli bir hizmet anlayışıyla halkımıza hizmet eden tramvayımızın hatlarına yenilerini eklemek içinde çalışıyoruz.  Bu konuda Kuruçeşme’ye doğru uzanan Akçaray, Alikahya bölgesinde yer alan Kocaeli Stadyumu’na uzatılması için proje çalışmasına başladık. Gebze bölgemizdeki Metro projemizin inşa çalışmasına da müteahhit firmamız hazırlıklarını tamamlayarak başladı. Darıca’dan Organize Sanayi bölgelerine ulaşacak Metromuz ulaşımda çok önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Her yıl 50 bin insan Kocaeli’ye göç ediyor. Bu kentimize göç eden nüfusun tüm ihtiyaçlarına cevap verildi. Kentimizde tüm hizmetler bütün olarak ele aldık. 2007 yılında plansız bir karış yerimiz kalmadı. Özellikle o dönemki İmar Komisyonu Başkanımız İlyas Şeker bu konuda yoğun bir mesai harcadı” açıklamasını yaptı.

“KENTİMİZİN MARKALAŞMASINA KATKI SAĞLIYORUZ”

Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli’yi kendi tarihi, sosyal, ekonomik, kültürel değerleriyle marka şehir haline getirmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bunun yanı sıra ekonomik kalkınmasına küresel düzeydeki en ileri teknikler, teknolojiler, gelişmeler, ticari ve ekonomik bağlantılarla  kentimizin markalaşmasına katkı sağlıyoruz. Çok şükür bu alanda önemli bir yatırımı da kentimize çektik. Daha hızlı ve ekonomik ulaşabilirlikle yatırıma dönük destekleri kent geneline verdik. Büyükşehir Belediyesi’nin yetki alanında sunulan hizmetlerin tek merkezden yürütülmesiyle ortaya çıkan ölçek ekonomileri sayesinde hizmetlerde etkinlik, koordinasyon ve kalitenin yükselmesine de vesile olduk” şeklinde konuştu. Çevreye duyarlı bir yerel yönetim anlayışı içerisinde Kocaeli’de bir gram arıtılmamış suyu doğaya bırakmadıklarını da dile getiren Karaosmanoğlu, bu hizmetler vatandaşımızın, esnafımızın ve yatırımcımızın vergileriyle yaptıklarını söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL