Karaosmanoğlu Öğretmenler Gününü Kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Dünyanın şekillenmesinde ve geleceğimiz olan çocuklarımızın hayata hazırlanmasında çok önemli bir görevi olan Öğretmenlerimizin..

Karaosmanoğlu Öğretmenler Gününü Kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Dünyanın şekillenmesinde ve geleceğimiz olan çocuklarımızın hayata hazırlanmasında çok önemli bir görevi olan Öğretmenlerimizin bizler üzerindeki hakkı asla göz ardı edilemez diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yayınladığı bir mesajla bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan Karaosmanoğlu mesajında, “Bu anlamlı günde, ülkemizin dört bir yanında ilim ve irfan öncüsü olarak görev yapan, Türkiye’mizin geleceğine ışık tutan bütün öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyorum.

Ben de yıllarca öğretmenlik yaptım… Öğretmenliğin ne denli sabır ve fedakârlık gerektirdiğini iyi bilirim. Bu mesleğin ödülü hiçbir maddi değerle ölçülmez. Bu değer, öğrencilerinin iyi makamlara ve mevkilere geldiğini görmek, onların insanlığa faydalı birer fert olarak çalışmasına tanık olmaktır. İşte bu yüzden öğretmenlerimiz ana gibi mübarek, baba gibi kutsaldır…

Değerli öğretmen arkadaşlarım, biliyorsunuz dünya bilgi çağını yaşıyor. Bu çağda milletimizin geleceğini inşa eden sizlere de çok büyük görevler düşüyor. Geleceğimiz olan yavrularımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlıklı olarak yetiştirmek zorundasınız. O tertemiz yürekler sizin onlara katacağınız değerleri bekliyor. Tertemiz zihinler, sizin öğreteceğiniz bilgileri, millî-manevî değerlerimizi bekliyor. Biliyoruz ki, yetiştirdiğiniz nesil ne kadar güçlü olursa yarınlara dair umutlarımız da o kadar güçlü olacaktır. Bu önemli görevinizde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız. Eğitime verdiğimiz desteği bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da sürdüreceğiz. Bu vesile ile bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL