Karaosmanoğlu spor merkezlerini gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Anne Şehir Projesi kapsamında Akse Semt Konağı, İbni Sina Sağlık Meslek Lisesi, Çayırova Kapalı Spor Salonu, Mimar Sinan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi, Tavşanlı..

Karaosmanoğlu spor merkezlerini gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Anne Şehir Projesi kapsamında Akse Semt Konağı, İbni Sina Sağlık Meslek Lisesi, Çayırova Kapalı Spor Salonu, Mimar Sinan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi, Tavşanlı Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi’ ve Gebze Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezinde inceleme gerçekleştirdi. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın da yer aldığı birlikteliklerde anneler, “Ev hanımları olarak kendimize vakit ayırmayı öğrettiniz. Anne Şehir Projesi biz kadınlara değer kattı. Büyükşehir Belediye Başkanımızdan ve çalışma arkadaşlarından Allah razı olsun” dedi. 

“ANNELERİMİZİN SPOR YAPMALARINA İMKÂN TANIYORUZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak “Kadın Dostu ve Anne Dostu” kent hedefiyle bugüne kadar önemli çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Annelerimiz ve kadınlarımız bizim başımızın tacıdır. Tüm gayretimiz ve çabamız kadınlarımıza güzel vakit geçirebilecekleri ve kendilerine vakit ayırabilecekleri alanları oluşturmaktır. Çok şükür kentimizin her alanında bu gibi salonlar yaparak annelerimizin spor yapmalarına imkân tanıyoruz” ifadelerini sarf etti.

HİZMETLERDEN DOLAYI MEMNUNİYETLERİNİ DE DİLE GETİRDİLER

Anne Şehir Projesi kapsamında Kocaeli’deki kadınların spor yapmasından sosyal alanlara yönelmesi, kültürel hizmetlerinden sağlıklı yaşamın sırlarına kadar birçok alanda hizmet verilmesinden dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür eden kursiyerler, Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği bu hizmetler için ayrı ayrı teşekkür etti. Kadınlar kendilerine sunulan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini de dile getirdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL