Güncel Manşetler

Karaosmanoğlu, Zafer Bayramı’nı kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 95. yılını kutlamanın gurur..

Karaosmanoğlu, Zafer Bayramı’nı kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 95. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. “30 Ağustos, sadece bizim şanlı tarihimizin değil, insanlık tarihinin en önemli, en büyük ve asalet dolu bir zaferin tarihidir” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Yüce milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği eşsiz kahramanlıkla, vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhuyla, verdiği mücadeleyle büyük zaferi kazanmış ve bize bu güzel vatanımızı emanet etmiştir. Vatanımız için, bayrağımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve bu yolda savaşan gazilerimiz arkalarında nice kahramanlıklar, nice hayatlar bırakmıştır. 30 Ağustos, sadece geçmişimizin bir aziz hatırası olarak değil, geleceğe yürüyüşümüzün en önemli ilham kaynaklarından birisidir. 30 Ağustos, bir milletin birlik ve beraberliğinin en güzel örneğidir” diye konuştu. Başkan Karaosmanoğlu şöyle devam etti:

‘’Milletimiz, bağımsızlık olgusunu daima her şeyin üstünde tutmuştur. Bunu da son olarak 15 Temmuz darbe gecesinde tankların önüne siper olarak bir kez daha göstermiştir. Aziz milletimiz, bağımsızlığı için, hürriyeti için, vatan toprağı ve bayrağı için her daim şehit olmayı göze almış fertlerden teşekkül etmiştir. 30 Ağustos Türkiye’miz için büyük bir dönüm noktasıdır. Mustafa Kemal’in liderliğindeki aziz milletimiz dünyada eşine az rastlanır bir mücadele örneği sergileyerek, bağımsızlığını ve kendi kendini idare hakkını büyük bir zaferle taçlandırmıştır. Bizler, ecdadımızdan yadigâr kalan bu aziz hatırayı bir şeref madalyası gibi bir ömür boyu göğsümüzde taşıyacak ve gelecek nesillerin de taşıması için elimizden geleni yapacağız. Allah bu toprakları vatan yapan şehitlerimizden ve gazilerimizden razı olsun. Allah mekânlarını cennet eylesin. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun!’’

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL