Karaosmanoğlu’ndan Basın Onur Günü Mesajı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 16 Ocak Basın Onur Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda basın mensuplarının 16 Ocak Basın Onur Günü’nü kutlayarak “Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan basın emekçilerimiz toplumun müşterek..

Karaosmanoğlu’ndan Basın Onur Günü Mesajı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 16 Ocak Basın Onur Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda basın mensuplarının 16 Ocak Basın Onur Günü’nü kutlayarak “Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan basın emekçilerimiz toplumun müşterek sesidir”dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 16 Ocak Basın Onur Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 16 Ocak’ın Kocaeli için önemli bir gün olduğunu kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “Bu özel gün gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 96 yıl önce Cumhuriyeti ilan etmek için ilimizde basın mensuplarıyla buluştuğu toplantının yıl dönümüdür. 16 Ocak sadece basın dünyası için değil, Türkiye Cumhuriyeti için de çok önemli bir dönüm noktasıdır. Bu mirası taşımak ve gelecek nesillere aktarmak bizlerin boynunun borcudur.”dedi. Başkan Karaosmanoğlu şöyle devam etti:

Toplumu bilgilendirmek ve olaylardan haberdar etmek, sağlıklı bir kamuoyunun oluşturulmasına katkıda bulunmakta; elinde büyük bir gücü elinde bulunduran basın, bu amacının dışına çıkmamalı, toplumsal duyarlılığını yitirmemelidir. Buradaki tüm gazeteci kardeşlerimin haberlerinin ve yazılarının temeline bu hassasiyeti yerleştirdikleri kanaatindeyim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de bunu o zamanlar görmüş olmalı ki bu şerefi bu kente yaşatmayı seçmiştir. Bu vesile ile gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyor, tüm basın mensubu arkadaşlarımın 16 Ocak Basın Onur günü tebrik ediyorum”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL