‘Kardeşçe kucaklaşarak bayram sevincini hep birlikte yaşamalıyız’

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Kurban Bayramı Dolayısıyla Açıklamada Bulundu.             Sevgi, barış, dostluk, birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramı’mıza bir kez daha ulaşıyor olmamızın mutluluğuyla, tüm..

‘Kardeşçe kucaklaşarak bayram sevincini hep birlikte yaşamalıyız’

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Kurban Bayramı Dolayısıyla

Açıklamada Bulundu.

  

         Sevgi, barış, dostluk, birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramı’mıza bir kez daha ulaşıyor olmamızın mutluluğuyla, tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum.

Bayramlar; toplumsal birlikteliğimizin daha fazla yaşandığı, ortak değerlerimizin pekiştiği, bağlarımızın güçlendiği özel günlerdir. Milletimizi güçlü kılan, köklü kültürümüzün ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhumuz ile bizler de, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan bu mübarek günlerde kırgınlıklarımızı unutarak, dostluğumuzu, birlik beraberliğimizi kuvvetlendirmeli ve kardeşçe kucaklaşarak bayram sevincini hep birlikte yaşamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’mızın ülkemize, milletimize ve İslam alemine huzur ve mutluluk getirmesini ve tüm üyelerimizin sevdikleriyle birlikte neşe dolu bir bayram geçirmesini diler; sevgilerimi sunarım.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL