Gebze Genel Güncel Manşetler Yaşam

Kargalı Semt Konağı´nın Temeli Dualarla Atıldı

Gebze Belediyesi tarafından bölgeye kazandırılacak olan Kargalı Semt Konağı’nın temeli dualarla atıldı. Törene ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Genel Müdürü Abdülhalim..

Kargalı Semt Konağı´nın Temeli Dualarla Atıldı

Gebze Belediyesi tarafından bölgeye kazandırılacak olan Kargalı Semt Konağı’nın temeli dualarla atıldı. Törene ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Genel Müdürü Abdülhalim Türkkanı, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve mahalle sakinleri katıldı

HER ZAMAN SİZLERİN YANINIZDAYIZ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Genel Müdürü Abdülhalim Türkkanı gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında, “Bugün sizlerle böylesine güzel bir organizasyonda olmaktan mutluluk duyuyorum. Umarım yapılan bu eser hayırlara vesile olur. Güzel hizmetlerin sizlerle buluşması bizim en büyük amacımız. Bakanlık olarak bizlere de düşen bir görev varsa her zaman sizlerin yanında olduğumuzu bilmenizi isterim” ifadelerini kullandı.

BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN

Ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker gerçekleştirildiği selamlama konuşmasında, “Her zaman olduğu gibi Gebze ailesi olarak yine bir aradayız. Burada güzel bir günde, güzel bir projenin temellerini atıyoruz. Mahalle statüsü kazanan köylerimize yatırımlarımız arttırarak devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan, muhtarlarımızdan gelen talep ve istekleri elimizden geldiğince yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bugün de burada ihtiyaç duyulan semt konağının temelini atıyoruz. Şimdiden mahallemize ve bölgeye hayırlı olsun” dedi.

GÜZEL HİZMETLERE VESİLE OLSUN

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında, “Güzel bir hizmetin başlangıcıyla ilgili temel atma töreninde sizleler birlikteyiz. Belediyelerimiz artık sosyal belediyecilik anlayışla vatandaşlarımızın ortak ihtiyaçlarına cevap vermede çok ileri seviyelere ulaştı. Ben bu hizmetin yapılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, hayırlı olsun “ dedi.

DUALARLA TEMEL ATILDI

666 metrekare alan üzerine inşa edilen ve iki kattan oluşacak olan Kargalı Semt Konağı’nın temeli yapılan duanın ardından protokol üyeleri ve mahalle sakinleri tarafından atıldı. Tekbirlerle kurban da kesilen temel atma töreninde Başkan Köşker, “Allah kazasız belasız bitirmeyi nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL