Kaya’dan Kaya’ya Destek

CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Selahattin Kaya, CHP İlçe Başkanı Çetin Hartamacı ve CHP Belediye Meclis Üyesi adayı İbrahim Çamkerten ile beraber Çayırova Mahallesi Muhtar Adayı Hakan Kaya’yı ziyaret ettiler…

Kaya’dan Kaya’ya Destek

CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Selahattin Kaya, CHP İlçe Başkanı Çetin Hartamacı ve CHP Belediye Meclis Üyesi adayı İbrahim Çamkerten ile beraber Çayırova Mahallesi Muhtar Adayı Hakan Kaya’yı ziyaret ettiler.

Engel Yok

Engelli olarak “Hizmet için ‘Engel’ yok!“ sloganıyla yola çıkan Çayırova Mahallesi Muhtar Adayı Hakan Kaya’yı ofisinde ziyaret eden CHP Çayırova Belediyesi Başkan Adayı Selahattin Kaya, “ Çalışmalarında başarılar dilerim. Çalışma azminiz ve hizmet anlayışınız sayesinde tüm engelleri aşabildiğiniz için sizi gönülden tebrik ederim. Bu yolda size  desteğimiz sonsuzdur. “dedi.

Kaya’nın Çalışma Azmi Ve Sevgisi Engelleri Aşacaktır.

Ziyaret sırasında CHP  İlçe Başkanı Çetin Hartamacı , Çayırova mahallesi Muhtar adayı Hakan Kaya’ya bu zamana kadar hep destek olduklarını bundan sonra da destek olacaklarının sözünü verdi. Hartamacı  Kaya’nın çalışma azmi ve sevgisinin engelleri aşacağını belirtti. Hakan Kaya’nın tüm engellilere örnek olacağını belirten Hartamacı, “Yolun açık olsun” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL