Kaya’dan net mesaj!

İttifakın ruhunu zedeleyecek hiçbir harekete girmem. CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya beraberinde  İlçe Kadın Kolları Başkanı ve ilçe yöneticileri ile Kocaeli’de Bugün gazetemizi ziyaret etti. Kocaeli’de Bugün İmtiyaz..

Kaya’dan net mesaj!

İttifakın ruhunu zedeleyecek hiçbir harekete girmem.

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya beraberinde  İlçe Kadın Kolları Başkanı ve ilçe yöneticileri ile Kocaeli’de Bugün gazetemizi ziyaret etti. Kocaeli’de Bugün İmtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten tarafından ağırlanan Kaya son gelişmeleri tahlil ederek ”Çayırova’da CHP ve İYİ Parti ayrı ayrı seçime girecektir.” dedi.

Selahattin Kaya seçim süreci ile ilgili olarak “ İlçe Başkanı olduğum dönemden beri Çayırova’da hep vatandaşlarımızla birlikte oldum. Onun için tanınmışlık sıkıntımız yok. Her zaman yaptığımız ziyaretleri bu kez Belediye Başkan adayı olarak yapıyoruz ve olumlu tepkiler alıyoruz. Her kesimden ve her görüşten Çayırovalı hemşehrilerimin oyuna talibim ve alacağıma inanıyorum.”dedi.

Çayırova’daki son siyasi gelişmelerin ele alındığı görüşme sonrası Kocaeli’de Bugün Gazetesi imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten, Kaya’nın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL