Kaymakam Güler Bayrak Töreninde

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte  Gebze Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesinde gerçekleşen bayrak törenine katıldı. Kaymakam Güler , okul bahçesinde gerçekleşen törende  geleceğimizin..

Kaymakam Güler Bayrak Töreninde
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte  Gebze Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesinde gerçekleşen bayrak törenine katıldı.
Kaymakam Güler , okul bahçesinde gerçekleşen törende  geleceğimizin teminatı öğrenciler ve öğretmenlere “Hepinize hayırlı sabahlar diliyorum. En içten duygularımla sizleri selamlıyorum. Bu güzel bahar gününde sizlerle birlikte bayrak töreninde olmaktan mutluluk duymaktayım. Bizler için, memleketimiz için en değerlilerimiz sizlersiniz. Bu vatanın bayrağını gelişmiş ülkelerin seviyesine çıkartmak, muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak hepimizin borcudur. Bununda tek yolu çalışmaktır. Tabi ki bizler sizleri iyi bir mühendis, iyi bir, doktor, iyi bir hakim olarak görmek isteriz ve bununla birlikte bizim en önemli hedefimiz iyi bir insan olmaktır. Türkiye’nin bugünkü geldiği noktada ülkemiz gelişiyor, kalkınıyor ve gelişmiş ülkeler arasında yerini alıyor. Bütün bunlar çalışmanın, emeğin gayretin sonucudur. “ Diyerek öğrencilere ve öğretmenlere  başarı dileklerinde bulundular.
 Daha sonra öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerin talep ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Güler en kısa sürede bu talep ve sorunları çözüme kavuşturacağını belirtti. Gebze Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Müdürü    ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkürlerini sundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL