Kaymakam Güler Farabi İlkokulunda

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Ademyavuz Mahalle Muhtarı Sait Erol öğrenciler ile birlikte Farabi İlkokulunda bayrak töreninde bir araya geldi…

Kaymakam Güler Farabi İlkokulunda
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Ademyavuz Mahalle Muhtarı Sait Erol öğrenciler ile birlikte Farabi İlkokulunda bayrak töreninde bir araya geldi.
Kaymakam Güler yaptığı konuşmada;
“Bugün sizlerle bayrak töreni için bir araya geldik. Sevgili öğrenciler ülkemizin geleceği sizin omuzlarınızda yükselmektedir. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için öğretmenlerinize ve size önemli görevler düşmektedir. Üzerinde yaşadığımız topraklar kolay kazanılmadı.  Bizlere bu toprakları armağan etmek için şehadet şerbeti içen binlerce askerimiz var. Yıldönümü vesile ile Sarıkamış’ta şehit olan askerlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Bu toprakları yurt yapabilmek için şehit olmuş gaziler vermiş fakat bu güzel vatanı böldürmemiş ve böldürmeyecek bir milletiz. Bu bizim en değerli en büyük misyonumuzdur.  Topraklarımızın her karışı şehit kanlarıyla sulanmıştır. Ülkemizi karıştırmak isteyenler her daim olacaktır. Aramıza nifak tohumları serpmeye çalışacaklardır. Bu şer odaklarına asla prim vermemeliyiz.  Türkiye Cumhuriyeti 80 milyon insanı ile kardeştir. Birbirimizi sevmek zorundayız. Ayrı gayrı olmadan ülkemizin istiklali ve istikbali için tek vücut olmalıyız. Topraklarımız hoşgörünün hakim olduğu topraklardır. Yüzyıllar boyunca farklı din ve ırktan olan insanların bir arada huzur içinde yaşadığı topraklardır. Bu böyle olmaya da devam edecektir.
Sevgili gençler çok çalışmamız lazım. Çalışıp ülkemizin değerlerine katkıda bulunmamız lazım. Çalışmadan, üretmeden hazırı tüketerek rahat yaşamayı tercih edersek dünya gelişirken, diğer ülkeler gelişirken biz izlemekle yetiniriz. Ülkemizin çalışan, üreten bir nesile ihtiyacı var. Derslerimizi çalışmalıyız, eğitimimize dikkat etmeliyiz. Önümüzde yarı yıl tatili var. Bu dönem alacağımız notlar sene sonu için belirleyici olacaktır. Düşük not alan öğrencilerimizin de üzülmemesi moral ve motivasyonunu bozmaması gerekiyor. İkinci dönem çalışıp düzeltme imkanımız mevcut. Bizler bugün buraya misafiriniz olarak geldik. Az sonra sınıflarınızı da ziyaret edeceğiz. Hepinize Allah zihin açıklığı versin diyor iyi dersler ve başarılar diliyorum.” Dedi.
Daha sonra sınıfları gezen Kaymakam Mustafa Güler, Belediye Adnan Köşker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Adem Yavuz Mahalle Muhtarı Sait Erol öğretmenler odasına geçerek öğretmenler ile sohbet ettiler. Gerçekleşen Bayrak Töreni programlarının önemine vurgu yapan Kaymakamımız sizlerin öğretmenlere hitaben  “Sizlerin moral ve motivasyonlarınızın yüksek olması öğrencilerin eğitim seviyelerinin yüksek olması anlamına gelir bu sebeple şahsım gerçekleşen bu programlara önem veriyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL