Kaymakam Güler Mehmet Tuğrul Tekbulut Lisesi’nde

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Belediye Başkanı Adnan Köşker,Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan her pazartesi olduğu gibi bayrak töreninde bir araya geldi. Gebze Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde..

Kaymakam Güler Mehmet Tuğrul Tekbulut Lisesi’nde
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Belediye Başkanı Adnan Köşker,Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan her pazartesi olduğu gibi bayrak töreninde bir araya geldi.
Gebze Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen bayrak töreninde konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler;
        “Biz her pazartesi bir okulda bayrak törenine katılıyoruz. Amacımız sizlerle görüşmek, sizlerin geleceğiyle ilgili bir dönüş alabilmek, ne düşünüyorsunuz? ufkunuz nedir? memlekete nasıl katkıda bulunacaksınız? Bunları görmektir. Bizlerde büyükleriniz olarak sizlere bazı konular hakkında birkaç kelam nasihat etmek için bu programları tertip ediyoruz.
        Bu tür programlar eğitim camiası için hayati öneme sahip. Bir okulda ilçe kaymakamının, ilçe belediye başkanının, ilçe milli eğitim müdürünün gelip gençlerle sohbet etmesi onlarla tecrübelerini paylaşmaları çok önemli. Sizler ülkemizin geleceği için çok önemlisiniz.
        Bu okulda geleceğin imar edilmesinde, Türkiye’nin inşa edilmesinde, ülkemizin muassır medeniyetler seviyesine ulaşmasında rol oynayabilmesi amacıyla açılmış bir okuldur. Bu okulun açılmasında emeği geçen Mehmet Tuğrul Beye de teşekkür ediyorum. Böyle maddi durumu iyi olan eğitime destek veren hayırseverlere de bu vesileyle teşekkür ediyorum.
        İlçemizle beraber çevre ilçelerimizde toplam 10 a yakın OSB var. Ülkemizin ihtiyacı olan neredeyse her şey bu çevrede üretiliyor. Sizler bilgisayar konusunda bilişime ulaşım konusunda oldukça şanslısınız.
İlçemizde Bilişim Vadisi inşa ediliyor. Bir binasında ciddi çalışmalar başladı. Orada sizin gibi gençlerimiz uğraştıkları işlere beyin yorarak ülkemize hizmet ediyorlar. Artık yeni şeyler icat etmeliyiz geleceği yakalamamız ancak bununla mümkün olacaktır. Hedeflerimizi büyük tutmalıyız. Eğer bir hedefimiz yoksa hayatta başarılı olabilmemiz mümkün değil. Kendinize hedef belirleyecek yaş seviyesine ulaştınız. İlk öncelikli hedefiniz iyi bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak olmalıdır. “Vatanımı, insanları, ülkemi seveceğim. Ülkemin kalkınmasında benimde alın terim, benimde katkım olmalıdır”diyebilmelisiniz. En önemlisi iyi birer insan olmalısınız. Eğitimin yanında iyi bir insan olmakta çok önemlidir.
Bizleri burada en iyi şekilde misafir ettiğiniz için okul müdürünüz başta olmak üzere sizlere teşekkür ediyorum. Hepinize iyi dersler diliyor Allah’a emanet ediyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL