Kaymakam Güler Muzaffer Altuntaş İmam Hatip Ortaokulunda

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İlçe Milli eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte  Gebze Muzaffer Altuntaş İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleşen bayrak törenine katıldı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, okul bahçesinde gerçekleşen törende ..

Kaymakam Güler Muzaffer Altuntaş İmam Hatip Ortaokulunda

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İlçe Milli eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte  Gebze Muzaffer Altuntaş İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleşen bayrak törenine katıldı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, okul bahçesinde gerçekleşen törende  geleceğimizin teminatı öğrenciler ve öğretmenlere seslendi

Güler “Bizler Türk Milleti olarak her zaman bir olacağız beraber olacağız, birbirimizi her hal ve şartta seveceğiz. Sevgi her şeyin ilacıdır. Kimsenin yaşam tarzına, kimsenin hayat felsefesine bakmadan onları eleştirmeden, kimseyi ötekileştirmeden seveceğiz. Bunlar için daha çok okumamız daha çok çalışmamız lazım. Ben sizlerde o enerjiyi, o heyecanı görüyorum Allah yolunuzu açık  etsin  başarılar diliyorum. “ diyerek öğrencilere ve öğretmenlere başarı dileklerinde bulundular.

Daha sonra öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerin talep ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Gülerz en kısa sürede bu talep ve sorunları çözüme kavuşturacağını belirtti. Gebze Muzaffer Altuntaş İmam Hatip Ortaokulu Müdürü    ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkürlerini sundu.

Böyle ziyaretlerin hem öğretmenleri hem de öğrencileri motive ettiğini söyleyen Kaymakam okuldan ayrıldı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL