Gebze Genel Güncel Manşetler Surmanset Yaşam

Kaymakam Güler Tavşanlı’da Vatandaşla Buluştu

Gebze İlçesi mahallelerinin ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için vatandaşla buluşma toplantısı bu hafta Tavşanlı Mahallesinde köy kıraathanesinde  gerçekleşti. Kaymakam Mustafa Güler’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Gebze Jandarma Komutanı Haluk Türkoğlu,..

Kaymakam Güler Tavşanlı’da Vatandaşla Buluştu
Gebze İlçesi mahallelerinin ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için vatandaşla buluşma toplantısı bu hafta Tavşanlı Mahallesinde köy kıraathanesinde  gerçekleşti.
Kaymakam Mustafa Güler’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Gebze Jandarma Komutanı Haluk Türkoğlu, İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara,  İlçe  Gebze Müftüsü Orhan Örnek , İlçe Sağlık Müdürü Şakir Saldırıcı, ,  İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İpek Çulha, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Kadriye Yılmaz,  Tavşanlı Mahallesi Muhtarı ve Tavşanlı Mahallesi sakinleri katıldı.
            Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Kaymakam tüm vatandaşların tek tek taleplerini, isteklerini, sorunlarını dinledi ve ilgili kurumlara gerekli talimatları vererek sorunları çözüme kavuşturacağını belirtti.
Kaymakam Güler toplantıya katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL