Kaymakam Güler’den Halk Toplantısı

 İlçemiz Mahallelerinin ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için vatandaşla buluşma toplantısı bu hafta Balçık Mahallesinde  gerçekleşti. Kaymakamımız Sayın Mustafa Güler’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya,  İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, İlçe..

Kaymakam Güler’den Halk Toplantısı
 İlçemiz Mahallelerinin ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için vatandaşla buluşma toplantısı bu hafta Balçık Mahallesinde  gerçekleşti. Kaymakamımız Sayın Mustafa Güler’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya,  İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, İlçe Yazı İşleri Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, İlçe  Millieğitim Müdürü Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü, İlçe Tarım Müdürü, Balçık Mahalle Muhtarı ve Balçık Mahallesi sakinleri katıldı.
Kaymakamımız Sayın Mustafa GÜLER “ İçişleri Bakanlığınca vatandaşla buluşma toplantıları kapsamında Kaymakamlığımızca her ay farklı bir bölgede yaptığımız toplantılardan biri olan halk toplantısında sizlerle birlikte olmaya geldik. Bizim görevimiz sizlere hizmet etmek, devlet olarak hizmetinizdeyiz, iletemediğiniz sorunlar için buradayız”  sözleriyle toplantıya giriş yaptı.
Balçık Mahallesi sakinlerinin sorunları, Kurum Müdürleri tarafından tek tek not alındı. Vatandaşların taleplerini ve görüşlerini dinleyen Kaymakamımız bu sorunların çözümü için nelerin yapılabileceğini vatandaşlara anlattı.
Kaymakamımız Sayın Mustafa Güler belirtilen tüm sorunların bir an önce çözüme kavuşacağını belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL