Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kaymakam Güler'den Şehit Derneklerine Ziyaret | Kocaelide Bugün
Gebze Genel Güncel Manşetler Surmanset

Kaymakam Güler’den Şehit Derneklerine Ziyaret

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler; Türkiye Harp Malulü Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesini ve Kocaeli Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Kaymakam Mustafa..

Kaymakam Güler’den Şehit Derneklerine Ziyaret
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler; Türkiye Harp Malulü Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesini ve Kocaeli Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.
Kaymakam Mustafa Güler Türkiye Harp Malulü Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şube Başkanı İzzettin Gezdan ve Dernek Üyeleri ile bir süre sohbet etti.
Kocaeli Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Satılmış Demir ve Dernek Üyeleriyle de sohbet eden Kaymakamımız her iki derneğin sorunlarını, istek ve beklentilerini dinledi. Kaymakam Güler “ben ve kurumlarımız sizlerin yanındayız. Herhangi bir isteğiniz olduğunda kapımız açık sizleri dinlemeye ve çözüm noktasında yardımcı olmaya hazırız.” Dedi.
        Dernek başkanları Kaymakam Güler’e teşekkürlerini sundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL