Kaymakam Güler’den ‘Uyuşturucu ile mücadele’ toplantısı

Gebze Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Mustafa Güler başkanlığında yapılan toplantıya; İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Sağlık Müdürü..

Kaymakam Güler’den ‘Uyuşturucu ile mücadele’ toplantısı
Gebze Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Mustafa Güler başkanlığında yapılan toplantıya; İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Sağlık Müdürü Şakir Saldırıcı, İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir, Gençlik Hizmetleri Müdürü Köksal Turan, İşkur Müdürü Nurullah Karataş, Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Aydın, Nüfus Müdürü Hasan Aydın, Gümrük Müdürü Abdullaziz İlhan, Tarım Müdürü Murat Taşdemir katıldı.
Kaymakam Güler “uyuşturucu ile mücadele devlet yöneticilerimizin öncelikli olarak odaklandıkları konuların başında gelmektedir. Ülkemizin terör örgütlerine karşı verdiği çok boyutlu karar ve başarılı mücadelesi bu örgütlerin gerek finansmanında gerekse insan kaynağının temininde kullandığı uyuşturucu ticaretini büyük oranda engellemiştir.Bu bağlamda çalışmalar hız kazanacak ve uyuşturucu madde kullanımı en aza indirgenene kadar devam edecektir. “dedi.
        Toplantıda 2018 yılı “Uyuşturucu ile mücadele” konusunda yapılanlar değerlendirilirken; 2019 yılı çalışma programları hazırlandı. Kaymakam Mustafa Güler uyuşturucu ile mücadele konusunun gelecek nesiller açısından çok önemli olduğuna vurgu yaparken, tüm katılanlara çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL