Eğitim Gebze Genel Güncel Manşetler Surmanset

Kaymakam Güler,Gebze Sultan Orhan Ortaokulunda

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte   Gebze Sultan Orhan Ortaokulunda  gerçekleşen bayrak törenine katıldı. Törende konuşma yapan Kaymakam Güler..

Kaymakam Güler,Gebze Sultan Orhan Ortaokulunda
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte   Gebze Sultan Orhan Ortaokulunda  gerçekleşen bayrak törenine katıldı.
Törende konuşma yapan Kaymakam Güler “ Geleceğin teminatı olan kıymetli öğrencilerimiz bizim önceliğimiz sizlerin en iyi şekilde eğitim alarak sizlere destek olmaktır. Sizler ileride güzel ülkemizi başka yerlerde temsil edecek, ülkemizin gelişmesine katkı sağlayacaksınız.  Sizlerin daha verimli birer birey olmanız için bizler elimizden geleni yapacağız. Hepinize derslerinizde başarılar diliyorum.” Dedi.
Konuşmasının ardından okul bahçesinde öğrencilerle sohbet eden Kaymakam daha sonra öğretmenler odasına giderek öğretmenlerin talep ve sorunlarını dinledi. Tüm talepleri değerlendireceğini söyleyen Kaymakam Güler’e ziyaretlerinden  dolayı Sultan Orhan Ortaokul Müdürü   ve öğretmenleri teşekkürlerini sundular.  

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL