Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kaymakam Güler,Şehit ve Gazi ailelerini iftarda ağırladı. | Kocaelide Bugün
Gebze Genel Güncel Manşetler Surmanset Yaşam

Kaymakam Güler,Şehit ve Gazi ailelerini iftarda ağırladı.

Gebze Kaymakamlığı tarafından ilçede yaşayan Şehit ve Gazi ailelerine iftar yemeği düzenlendi. Şişecam tesislerinde gerçekleşen programa Kaymakam Mustafa Güler ve eşi Nuray Güler ile beraber, ilçe kurum müdürleri, siyasi parti..

Kaymakam Güler,Şehit ve Gazi ailelerini iftarda ağırladı.
Gebze Kaymakamlığı tarafından ilçede yaşayan Şehit ve Gazi ailelerine iftar yemeği düzenlendi.
Şişecam tesislerinde gerçekleşen programa Kaymakam Mustafa Güler ve eşi Nuray Güler ile beraber, ilçe kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, Aziz Şehitlerimizin aileleri ile değerli Gazilerimiz ve aileleri katıldı.
Programda konuşan Kaymakam Mustafa Güler katılanlara hitaben selamlama yaptıktan sonra;
“Bugün geldiğimiz noktada huzur ortamı hâkim. Ülkemiz her geçen gün biraz daha gelişiyor, bir önceki yıla oranla daha da büyüyor. Ülkemizin bu noktalara gelmesinde kanlarıyla aziz topraklarımızı sulayıp vatan yapan şehitlerimizin ve bu mücadelede gazi olan vatan evlatlarının haklarını unutmamız lazım. Onlara her zaman için dua ediyoruz, hayatta olan kardeşlerimize sağlık ve afiyetler diliyoruz.
Ramazan ayı Müslümanlar için çok önemli bir ay. Kırgınlıkların giderildiği, küslüklerin son bulduğu, insanların birbirine daha saygılı ve yakın olduğu, iftar sofralarında komşuların akrabaların birbirlerini misafir ettiği, sevgi ve hoşgörünün hakim olduğu, huzur, bereket ve rahmet ayıdır. Böyle güzel aylarda birlik ve beraberlik içerisinde olmamız, vatanı milleti için emek harcayan, canını siper eden kahramanlarımızla bir araya gelmemiz elbette bizim için çok önemli. Bu sebeple buraya teşrif eden siz değerli konuklarımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah bu memlekete hizmet edenlerden razı olsun. Bu memleketin gelişmesine katkı veren, emek harcayan, herkesten razı olsun.
Malumunuz ülkemiz bulunduğu coğrafi konum itibariyle çok sıkıntılı bir bölgede. Her zaman ülkemizin düşmanı bol olmuştur. Ülkemiz üzerinde farklı oyunlar tezgahlanmaya çalışmışlardır. Ama bu her defasında milletimizin imanı, birliği ve beraberliği sonucunda hezimetle sonuçlanmış milletimiz muzaffer olmuştur.
Önümüzde Ramazan Bayramı var. Şimdiden bütün misafirlerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Allah nice bayramları birlikte idrak etmeyi nasip eylesin.
Bizim davetimize icabet ettiğiniz için, buraya geldiğiniz için ve katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı akşamlar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah’a emanet olun.” Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL