Kaymakamlara Veda Yemeği

İlimizden Ayrılan İlçe Kaymakamlarına Vali ve Eşinin Ev Sahipliğinde Veda Yemeği Düzenlendi 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile görev yerleri değişen İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Karamürsel Kaymakamı Ahmet..

Kaymakamlara Veda Yemeği
İlimizden Ayrılan İlçe Kaymakamlarına Vali ve Eşinin Ev Sahipliğinde Veda Yemeği Düzenlendi
2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile görev yerleri değişen İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can’a  Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Sayın Hülya Aksoy’un ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi.
Veda yemeğine; Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un yanı sıra ilimizde bulunan  Müfettişlerimiz, Vali Yardımcılarımız ve eşleri, İlçe Kaymakamları ve eşleri katıldılar.
Vali Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında; “Saygıdeğer hanımefendiler, değerli meslektaşlarım, Kocaeli’de görev yapan ve son kararname ile başka yerlere atanan arkadaşlarımıza verdiğimiz veda yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Özellikle ilimizde görevli olan mülkiye teftiş kurulumuzun değerli üyeleri de bu akşam ki davetimizi kabul edip birlikte olduğumuz için kendilerine teşekkür ediyorum. Mülki idare mesleği ülkemizin farklı bölgelerinde her noktada görev yapmayı gerektiren bir meslektir. Hepimiz bu noktalarda çeşitli görevlerde bulunduk ve Kocaeli’nde de yaklaşık 2 yıldır arkadaşlarla çalışma fırsatı buldum. Görev sürelerini tamamlayan yani 5. Yılını tamamlayan arkadaşlarımız da son kararname ile yeni görev yerlerine gidecekler. Kocaeli’deki hizmetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu hizmetleri sunarken kendilerine desteklerini sunan değerli eşlerine teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinin kendileri ve aileleri için sağlıklı, huzurlu bir görev olmasını diliyorum. Bazı görevleri çok arzu etmeyebiliriz ama inancımız gereği de her şeyde bir hayır vardır deyip her işi doğru ve hayırlı karşılama anlayışı içerisindeyiz. Bu bakımdan da bu yeni görevlerinizin de hayırlı olmasını diliyorum.” diyen  Vali,  yapmış oldukları  hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından ValiHüseyin Aksoy ve eşi Sayın Hülya Aksoy, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte günün anısına toplu fotoğraf çekildiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL