Yazarlar

Kendime Armağan

Bu defa kendim için aldım kalemi elime. Öyle günlerdir düşündüğüm; üzerine tartıp- ölçtüğüm, dikip- biçtim bir zamanı olmayan, anlık birdenbire yazmak istediğim duygular ve satırlar. Bu yazıyı kendimi armağan etmek..

Kendime Armağan

Bu defa kendim için aldım kalemi elime. Öyle günlerdir düşündüğüm; üzerine tartıp- ölçtüğüm, dikip- biçtim bir zamanı olmayan, anlık birdenbire yazmak istediğim duygular ve satırlar. Bu yazıyı kendimi armağan etmek istedim, lütfen çok görmeyin olur mu ?
Zaman ne enteresan bir kavram mesela !Elle tutulmaz, gözle görülmez, fark edilmez…Varlığını, sadece kalıbın içinede olarak inandığımızdan benimseriz. Düşünürüm bu kavram olmasaydı dünyada yaşam nasıl bir şekil alırdı diye? Düşünüp dururum nasıl yaşardık diye?
… Başlıkla bağdaştıracağım merak etmeyin…

Yeni bir yaşa adım atacağım sayılı günlerde.
Bu yaş ;ömrümün, geçmişimin sağlamasını yapıyor daa!!!…gelecek için yaaa nasip ?
Öyle her şeyi nasıl tüketmişiz, öyle nasıl koşuşturmuşuz, yok etmişiz, var etmişiz, ya da bunları yaptığımızı zannetmişiz… ya da gerçekten yapmışız.
Öyle neler neler biriktirmiş, bazen de neler, neleri yitirmişiz …kül de olmuş Gül de..
Doğmuşum ; hiç bebeklik fotoğrafım yok,çocukluk fotoğrafımda 1,bilemedin 2 tane…(Hep sahip olmam gerekenleri aklım yettikçe azimle,gayretle edinmişim.. o günlerden, bu güne filim şeridinki ana fikir..)Çocukluk hatıralarımdan 4 yaşımı hatırlıyorum mesela.
İlkokul yıllarımı kısım kısım… Ortaokul yıllarım keza… lise yıllarım da biraz daha fazlaca… Üniversite hayali ve sonrası okuma çabalarım …Ve halâ kendimi eğitmek konusundaki doymak bilmeyen bilgi açığım.

İş hayatım mesela; iş arkadaşlarım, yöneticiler(yönetebilenler, yönetemeyenler…) Bağ kurduğum iş çevrem, herkesin hikayesine dokunduğum saygı duyduğum nice güzel yürek. Beni tam da işin içinde olmamı sağlayan nice işbirliği Dostlarım. İletişim kurduğum ,hayatımda varlıkları değerli hepinize çok teşekkür ederim.
Güveniniz ,desteğiniz, samimiyetle kendim olmamı sağlayan yaklaşımlarınız. Beni her gün daha da güçlendirdi ,güçlendiriyor…
Veeee ben 40. Yaşıma hayalini kurduğum pek çok şeyi yapabilmiş olmanın, şükrü,minneti ile, Onuru ,gururu, saygınlığı ,sevgisi ile giriyorum.

Sonsuz şükürle bu yaşıma kadar edindiğim, her şey benimdir.
Bu yaştan sonra da; edineceğim her şey! Hatasıyla, doğrusuyla, yanlışıyla, sevabıyla, günahıyla, iyisiyle, kötüsüyle varlığıyla, yokluğuyla, güzelliğiyle ,çirkinliğiyle benimdir… En büyük hazinem sağlığım. ÇOCUKLARIM,Ailem, Dostlarım, İşim..
Benim için yaratılmış muhteşem ötesi Dünya… Çok kıymetlisiniz ve ben kıymetinizi ömrüm yettiğince bileceğim.
Ve bu yıl yeni yaşımda, ben sizi arayacağım. Ben size tek tek teşekkür edeceğim.

İyi ki yollarınız kesişmiş.
…iyi ki varsınız!!!
Zaman kavramı tam da şu an hissettiğim duyguların derinliğinde gizli.
Ay, gün ,yıl ,saat ne fark eder ki � İşte tam bu yüzden 40 yıl boyunca şu günkü sağlığıma sahip çıkabildiğim, şu günkü aklıma sahip olabildiğim, şu gün en kıymetli varlıklarıma sahip olabildiğim için 40 yıl bana Armağan…
Her anımda eksik bir yanımı tamam etti.
Sevinç Aytin olabilmenin sevincini yaşattı.
Onurlandırdı ,gururlandırdı. iyi ki varım, var olmayı seçiyorum..
Kalbimde sadece sevgi barındırıyor olmanın huzuru; ömrüme tecelli etti ve yaradanım lütfu beni mest etti.
Hepiniz doğum gününüzü kendinize armağan edin olur mu ?
Bir de böyle nasıl yaşanıyor, yaşayalım görelim…
Ve şimdi 40 yaşıma tüm kalbimle, sevgimle ,iç huzurumla kutluyorum.

Doğum günüm kutlu olsun.

Sevinçle kalın…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL