Kick-Boks Renkli Kuşak Diplomalarını Başkan’dan Aldılar

Kandıra Gençler Birliği Belediye Spor kulübünün Kefken mahallesinde Kick-Boks renkli kuşak diploma dağıtım töreninde öğrenciler diplomalarını Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in elinden aldı. Eğitime destek çalışmalarını sürdüren Kandıra Belediye Başkanı..

Kick-Boks Renkli Kuşak Diplomalarını Başkan’dan Aldılar

Kandıra Gençler Birliği Belediye Spor kulübünün Kefken mahallesinde Kick-Boks renkli kuşak diploma dağıtım töreninde öğrenciler diplomalarını Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in elinden aldı.

Eğitime destek çalışmalarını sürdüren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, gençlerin daima yanındayız mesajı verdi. Kandıra Gençler Birliği Belediyespor kulübünün Kefken mahallesinde gerçekleştirilen Kick Boks renkli kuşak diploma töreninde gençlerle bir araya gelen Başkan Köken, öğrencilere diplomalarını verdi. Gençlerimize bırakacağımız en büyük miras, onlara spor alışkanlığı kazandırmak olacaktır dedi.

Halk eğitim müdürü Ayhan Kazancı, kulüp başkanı İsmail Aysu, Kulüp futbol şube sorumlusu Atlıhan İpek ve mahalle muhtarlarının da katıldığı diploma töreninde öğrencilerle yakından ilgilenen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, çocuklarımızın geleceği için her günümüze yeni bir proje, yeni bir çalışma katacağız. Onların gelişimi için çok önemli olan sporun alışkanlık olarak kazandırılmasını sağlayacağız dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL