Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kılıçdaroğlu Bizzat Açıkladı! | Kocaelide Bugün

Kılıçdaroğlu Bizzat Açıkladı!

Kılıçdaroğlu ‘Kaya’ dedi 31 Mart’ta yapılacak olan seçimler için bütün siyasi partiler adaylarını tanıtmaya başladı. Bölgemizde de yapılan basın toplantılarıyla partiler belediye başkan adaylarını tek tek açıklamaya başlamıştı. CHP Çayırova..

Kılıçdaroğlu Bizzat Açıkladı!

Kılıçdaroğlu ‘Kaya’ dedi

31 Mart’ta yapılacak olan seçimler için bütün siyasi partiler adaylarını tanıtmaya başladı. Bölgemizde de yapılan basın toplantılarıyla partiler belediye başkan adaylarını tek tek açıklamaya başlamıştı.

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya’nın adaylığı hakkında ise çeşitli spekülasyonlar ortaya atılmış ve adaylığının geri çekilip çekilmeyeceği tartışma konusu olmuştu.

Ankara’da yapılan ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı aday tanıtım ve seçim bildirgesi toplantısında Çayırova’nın Belediye Başkan Adayı bizzat Genel Başkan Kılıçdaroğlu tarafından açıkladı.

CHP’lilerin  yoğun katılım gösterdiği programda Selahattin Kaya’nın Kılıçdaroğlu tarafından adaylığının bizzat açıklanması bazı kesimlerin ittifak olacak mı? Tartışmalarına da son noktayı koymuş oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL