Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kılıçdaroğlu miting alanına yalnız yürüyecek | Kocaelide Bugün
Genel

Kılıçdaroğlu miting alanına yalnız yürüyecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde Ankara’dan başlatılan ve dün İstanbul’a ulaşan Adalet Yürüyüşü’nde sona yaklaşılıyor. Pazar günü CHP milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklu bulunduğu Maltepe Cezaevi yakınlarında yapılacak miting öncesi..

Kılıçdaroğlu miting alanına yalnız yürüyecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde Ankara’dan başlatılan ve dün İstanbul’a ulaşan Adalet Yürüyüşü’nde sona yaklaşılıyor. Pazar günü CHP milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklu bulunduğu Maltepe Cezaevi yakınlarında yapılacak miting öncesi Kılıçdaroğlu bir basın açıklaması yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu, yürüyüşün son bölümünü oluşturan Dragos’tan Maltepe’deki miting alanına yalnız yürüyeceğini söyledi.

Sabah saatlerinde konuşan Kılıçdaroğlu destekçilerine seslenerek, “Beni Dragos’ta beklemeyin. Eğer ilgi gösterirseniz miting alanına gelin. Ben yürüyüşle miting alanına geleceğim” dedi.

“Miting alanında bayrak dışında, adalet pankartı dışında ve Atatürk posteri dışında hiçbir şey istemiyoruz. Altı oklu bayrak da istemiyoruz. Hep birlikte adalet istiyoruz” diye konuşan CHP lideri, bu çağrıya uymayanların “provokatör olarak değerlendirileceğini” söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL