Kılıç’tan ‘Büyük Kongre’ Daveti

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Kocaeli’de Bugün’ü ziyaret etti. Ziarette Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç’ın yanı sıra  Genel Merkez Tanıtım komisyonundan Yaşar Birgül, Gebze..

Kılıç’tan ‘Büyük Kongre’ Daveti

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Kocaeli’de Bugün’ü ziyaret etti.

Ziarette Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç’ın yanı sıra  Genel Merkez Tanıtım komisyonundan Yaşar Birgül, Gebze ilçe yöneticileri Mehmet Kocoman ,Kadir Cebeci Çayırova ilçe yöneticisi Adem Yıldız katıldı.

Kılıç “Yeniden Refah Partisi’nin 17 Kasım Pazar günü gerçekleştireceği 1. Olağan Büyük Kongresi ile ilgili, Kocaeli’ de genel merkezin, 50 otobüs tahsis ettiğini ve şu an kongreye katılım için Kocaeli’ de 60 otobüs olduğunu belirterek, ‘’ Gebze’mize 10 otobüs tahsis edilmişti, şu an kayıtlarımızda 13 otobüs var. Otobüs haricinde şahsi olarak, 80 kişi müracaat etmiş durumda. Tahminlerime göre hafta sonuna kadar 15 otobüsü tamamlamış olacağımız. Genel kongremize, Gebze’den ciddi bir katılım var. Refah Partisi Gebze yöneticileri olarak, halkın taleplerine cevap veremeyecek hale geldik. Tabi biz bu durumdan memnunuz. Elimizden gelen gayretin tamamını sarf edeceğiz. İnşallah bir şenlik havasında Ankara’ya giderek kongremizi yapacağız, gidiş ve dönüşümüz muhteşem olacak.

GEBZELİLERİ KONGREYE DAVET ETTİ

Kongreden sonra medyada, Türkiye gündeminde Yeniden Refah Partisini daha çok görüyor olacağız. Ulusal basının partimize karşı uyguladığı bir ambargo söz konusu. Çalışmalarımızı yayınlamakta biraz imtina ediyorlar. Türkiye genelinde 76 ilde teşkilatlanmış, 68 ilinde kongresini yapmış, 500’den fazla ilçesinde kongresini yapmış bir partiden bahsediyoruz ve ulusal basının gündemine gelmiyor. Bu algıyı kırmak istiyoruz’’ diyerek tüm Gebzelileri kongreye davet etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL