‘Kış Tedbirleri Toplantısı’ Yapıldı

Kış mevsimi nedeniyle il genelinde  alınacak tedbirler, mevsim boyunca yürütülecek çalışmaları ve kurumlar arasında koordinasyonu sağlamak amacıyla ‘Kış Tedbirleri Toplantısı’ gerçekleştirildi. Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya; Vali Hüseyin..

‘Kış Tedbirleri Toplantısı’ Yapıldı
Kış mevsimi nedeniyle il genelinde  alınacak tedbirler, mevsim boyunca yürütülecek çalışmaları ve kurumlar arasında koordinasyonu sağlamak amacıyla ‘Kış Tedbirleri Toplantısı’ gerçekleştirildi.
Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Alaeddin Alkaç, kamu kuruluşlarının İl Müdürleri ve  Karayolları 1. Bölge Müdürü İbrahim Halil Akgündüz katıldı.
Toplantıya katılan kurum temsilcileri, kış tedbirleri ile ilgili  birimlerini ilgilendiren konularda  almış oldukları  tedbirleri ve yapılan çalışmalarını  sunmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmalarında;  “   Değerli arkadaşlar, kış mevsiminde il genelinde  alınacak tedbirleri görüşmek üzere bir araya geldik. Özellikle kış mevsimi gelmeden mevcut almış olduğumuz tedbirler nelerdir, kış şartları içerisinde alınması gereken ilave tedbirler neler olabilir bunları konuşmak ve farklı görüş ile öneriler varsa onları değerlendirmek üzere bu toplantımızı gerçekleştireceğiz. Bu konuda İçişleri Bakanlığımızın Genelgesi kapsamında bu toplantımızı gerçekleştireceğiz. Bu anlamda da kurumlar olarak  hepimize görevler düşüyor.    Elbette her mevsimin değişik etkileri var. Önemli olan mevsim şartlarının günlük hayatımızı etkilemesinin önüne geçmektir. İmkanlarımız ölçüsünde her türlü tedbiri almaya çalışıyoruz. ” diyen Vali,  tüm kurumlara;  birimleri ile ilgili olan konularda gerekli  tüm tedbirlerin alınmasını ve gerekli  koordinasyonun sağlanması konusunda   talimatta bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL