Kızılay haftası tiyatral olarak anlatıldı

” Kızılay’ın, yardım etmenin, paylaşmanın neler olduğunu bunların bizim çok önemli değerlerimiz olduğunu görsel sanatlar eşliğinde öğretiyoruz” Gebze Bölgesinin en prestijli eğitim kurumlarından birisi olan Kardelen Anaokulu ve Kreş’i Kızılay..

Kızılay haftası tiyatral olarak anlatıldı

” Kızılay’ın, yardım etmenin, paylaşmanın neler olduğunu bunların bizim çok önemli değerlerimiz olduğunu görsel sanatlar eşliğinde öğretiyoruz”

Gebze Bölgesinin en prestijli eğitim kurumlarından birisi olan Kardelen Anaokulu ve Kreş’i Kızılay Haftası çerçevesinde okulda düzenlediği programla öğrencilerine tiyatral olarak Kızılay haftasını öğretti.

Çocuklara tiyatral gösteri olarak Kızılay Haftasının önemini anlatan Gebze’nin en prestijli Anaokulu ve Kreşi olan Kardelen Anaokulu Kurucusu Şükran Gümüş, alanında uzman eğitmenlerimiz ve öğretmenlerimizle geleceği emanet edeceğimiz evlatlarımıza değerlerimizi anlatmak için Kızılay haftasını tiyatral olarak hafızalarda daha iyi kalması için program düzenlediklerini söyledi.

“GÖRSEL SANATLAR ÇOK ÖNEMLİ”

Öğrencilerin Kızılay haftasını daha iyi hayal dünyalarında canlandırabilmeleri için programları etkinlik havasında tiyatral gösterilerle yaptıklarını ifade eden Kardelen Anaokulu Kurucusu Gümüş, “Bizim için çocukların ruh dünyalarına, gönül alemlerine inmek çok önemli. Öğrencilerimizin evlatlarımızın zihinlerinde Kızılay haftasının Kızılay’ın, yardım etmenin, paylaşmanın neler olduğunu bunların bizim çok önemli değerlerimiz olduğunu görsel sanatlar eşliğinde öğretiyoruz” dedi.

Haber: Fatih KÖSE

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL