Koç’ tan teşkilata seçimlere hazır olun talimatı

DEVA Partisi İlçe Danışmalara da Hızlı Başladı   DEVA Partisi İlçe Danışma Kurulu toplantılarına başladı, bu kapsamda ilk iki toplantı Pazar günü  Gebze ve Çayırova’da gerçekleşti. Danışma Kurulları ardından Gebze..

Koç’ tan teşkilata seçimlere hazır olun talimatı

DEVA Partisi İlçe Danışmalara da Hızlı Başladı

 

DEVA Partisi İlçe Danışma Kurulu toplantılarına başladı, bu kapsamda ilk iki toplantı Pazar günü  Gebze ve Çayırova’da gerçekleşti. Danışma Kurulları ardından Gebze Meydan’daki üye kayıt standına geçen partililer, burada vatandaşlarla birlikte halay çekip, çok sayıda vatandaşın DEVA Partisine üyelik kaydını da aldılar

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Daha önce Genel Başkan Ali Babacan tarafından iller arasında ‘Şampiyon’ da ilan edilen Kocaeli İl Teşkilâtı, bu kez de İl Başkanı Adem Koç öncülüğünde ilçe danışma kurulu toplantılarına başladı.

İlçe danışma kurulu toplantıları ardından İl Danışma Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştirecekleri müjdesini de veren Başkan Koç, DEVA Partisi çalışmalarıyla hem tabanda hem de tavanda iktidar olmaya en yakın aday olarak öne çıkmıştır dedi.

İLK İLÇE DANIŞMA GEBZE’DE

DEVA Partisi’nin yurt çapında ilk ilçe tanışma toplantılarını yine Kocaeli öncülüğünde başladığını vurgulayan İl Başkanı Adem Koç, inşallah ilçelerimizin ardından İl Danışma Toplantısını da yine bayram havasında iktidar yürüyüşümüzün bir kilometre taşı olarak kayıt altına almış olacağız dedi.

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ve ilçe yönetimince Gebze Merkez’de düzenlenen ilçe danışma kurulunda DEVA Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Temsilcileri ve Sandık Müşahitleri de hazır bulundular. Burada söz alan ilçe Başkanı Av. Kemal Memiş, öncelikle fedakâr çalışmaları; Gebze ve ülkemiz için ellerini taşın altına koymaları nedeniyle ilçe yönetimine, mahalle temsilcilerine ve sandık müşahitlerine teşekkür etti. Ayrıca başta İl Başkanı Adem Koç ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere diğer DEVA’lı ilçe başkanlarına da sergiledikleri dayanışma nedeniyle şükranlarını sundu. DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın birinci yıl kutlamasının böylesine anlamlı bir güne denk gelmesi nedeniyle de duydukları mutluluğu ifade etti.

Daha sonra söz alan İl Başkanı Adem Koç da gerek Gebze’de ve gerekse diğer 11 ilçede teşkilâtın ülke ve kent menfaatleri doğrultusunda fedakârca çalıştığına dikkat çekerek, bütün DEVA ailesine teşekkür etti. Gebze ilçe Başkanlığı’nın ilçe başkanı, yönetimi ve mahalle temsilcileri ile çalışmalarının örnek gösterilecek bir başarı grafiği yakaladığını ifade ederek tebrik etti. 2022 yılında seçim beklentisi olduğunun altını çizen Başkan Koç, teşkilâta seçimlere hazır olmaları talimatı verdi.

ÇAYIROVA’DA DA YOĞUN KATILIM

Daha sonra İl Başkanı Adem Koç, İl Yöneticileri ve İlçe Başkanları Çayırova İlçe Danışma Kurulu Toplantısına geçtiler.

Burada Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç konuşmasında, DEVA Partisi’ne katılma sürecini, vatandaşların DEVA’ya olan yoğun ilgisini örnekleriyle açıkladı. Çayırova İlçe Başkanlığı’nın kısa zamanda üye kaydı ve mahalle temsilcileri konusunda önemli bir başarı yakaladığını vurgulayan İlçe Başkanı Saraç, bütün ekip arkadaşlarına çalışmaları nedeniyle tek tek teşekkür etti.

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç da konuşmasında, Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve ekibini, mahalle temsilcilerini; özverili çalışmaları nedeniyle tebrik etti. Bugünün zor şartlarında dahi teşkilatlanmasını Türkiye’ye örnek bir hızla sağlayan DEVA Kocaeli ailesinin, vatandaşlardan gelen yoğun üyelik başvurularıyla da hızla büyüdüğüne vurgu yaptı.

DEVA’YA ÜYE OLMAK İÇİN BÜYÜK TALEP

Ardından heyet Gebze Meydanı’nda partili gençlerce kurulan, üye kayıt standına geçtiler. Burada vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan DEVA Partili yöneticiler, Gebzeliler’in şikâyetlerini dinledi, üye kayıt işlemlerini gerçekleştirdiler.

DEVA’lı gençlerin söylediği şarkı ve türküler eşliğinde bayram havasında geçen organizasyonda, partililer ile birlikte halay çeken vatandaşlar, il ve ilçe yöneticileri ile de bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL