Genel Güncel Surmanset

Kocaeli genelinde kış tedbirleri görüşüldü.

Kocaeli il genelinde kış mevsimi nedeniyle karayollarında ve köy yollarında vatandaşların sıkıntı yaşamaması için alınacak tedbirler ve kurumlar arasında iş birliği sağlamak amacıyla Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında Kış Tedbirleri Toplantısı..

Kocaeli genelinde kış tedbirleri görüşüldü.
Kocaeli il genelinde kış mevsimi nedeniyle karayollarında ve köy yollarında vatandaşların sıkıntı yaşamaması için alınacak tedbirler ve kurumlar arasında iş birliği sağlamak amacıyla Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında Kış Tedbirleri Toplantısı gerçekleştirildi.
Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya; Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Karamürsel Kaymakamı ve Gölcük Kaymakam Vekili Ahmet Narinoğlu, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Dilovası kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, İsu Müdür Yardımcısı Sinan Sokur, AFAD İl Müdürü Selim Tekoğul, İl Dağlık Müdürü Dr. Şenol Ergüney, İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara, Ulaşım Dairesi Başkanı Ayşegül Yalçınkaya, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Faruk Keskin, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Alb. Salih Akbaş, Meteoroloji İl Müdürü  Sefer kaçmaz, Kızılay Şube Başkanı Cengiz İpek, Orman ve Su İşleri Şube Müdürü İlyas Çiçek, DSİ 15.Şube Müdürü Cahit Aşkan, DSİ 15.Şube Müdür Yardımcısı Serdar Erdem katıldı.
Toplantıya katılan kurum temsilcilerinin aldıkları kış tedbirleri ve yapılan çalışmaları hakkındaki sunumlarının ardından Vali Aksoy yaptığı konuşmalarında;  “  Bugün Kocaeli il genelinde kış mevsimi nedeniyle alınacak tedbirleri görüşmek üzere bir araya geldik. Bu görüşmenin amacı; ilimizde kış mevsimi şartlarında trafiğin düzenli olarak akışını temin etmek, herhangi bir olumsuzluk durumunda, acil müdahale gerektirecek durumlar karşısında kurumlar arasında işbirliğini sağlayarak, vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamasına engel olmaktır. Bu anlamda da kurumlar olarak olarak hepimize görevler düşüyor. İçişleri Bakanlığımızın bir talimatı oldu ve bu talimat sadece emniyet ve jandarma birimlerimizi ilgilendirmiyor, diğer kurumlarımızı ilgilendiren konularda var. Bu konuları toplantımızda görüşüyoruz. Herkesin meteorolojik değerleri takip etmelerini istiyorum. Valiliğimizde kriz merkezi oluşturuyoruz. İnşallah kışı sıkıntısız geçiririz. Elbette her mevsimin değişik etkileri var. Önemli olan mevsim şartlarının günlük hayatımızı etkilemesinin önüne geçmektir. İmkanlarımız ölçüsünde her türlü tedbiri almaya çalışıyoruz. Enerji konusunda bir aksaklık yaşanmaması, çocuklarımızın güvenli bir şekilde okullarına gidebilmeleri çok önemli. Enerji bizim en önemli konumuz. ” diyen  Vali toplantının hayırlı olması temennisinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL