Kocaeli protokolunun eşlerini taşıyan araç kaza yaptı

 Dilovası Dilderesi Viyadüğünde Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait Vali Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy, vali yardımcılarının eşleri ve kaymakam eşlerini taşıyan 34 LHM 59 plakalı minibüsle 33 TN 872 plakalı tırın karıştığı kazada..

Kocaeli protokolunun eşlerini taşıyan araç kaza yaptı

 Dilovası Dilderesi Viyadüğünde Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait Vali Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy, vali yardımcılarının eşleri ve kaymakam eşlerini taşıyan 34 LHM 59 plakalı minibüsle 33 TN 872 plakalı tırın karıştığı kazada tır sürücüsü Ramazan Ceylan ve minibüs sürücüsü Mücahit Tunçbilek yaşamını yitirdi, minibüste bulunan 7 kişi yaralandı. Yaralılar arasında Vali Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy ve kaymakam eşlerinin olduğu öğrenildi. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy olay yerine gelerek bilgi aldı. Ulaşım her iki istikamette tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

ÖLÜ SAYISI ARTTI

Hülya Aksoy ve protokol eşlerinin durumlarının iyi olduğu, kırık ve ezilmelerin olduğu ve şimdilik hastanede müşahade altında oldukları bilgisine ulaşıldı. Öte yandan kötü haberi alan vali yardımcıları ve kaymakamlar da hastanelere koştu. TIR sürücüsü Ramazan Ceylan olay yerinde hayatını kaybederken, durumu ağır olan minibüs şoförü Mücahit Tunçbilek kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

KOCAELİ VALİLİĞİ KONUYLA İLGİLİ OLARAK BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU:

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy ve Mülki İdare Amirlerinin eşleri bir program katılmak üzere, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen 34 LHM 59 plakalı araç ile TEM otoyolunda seyir halindeyken Dilovası mevkiinde trafik kazası meydana gelmiştir.
Kazaya karışan Minibüs şoförünün durumu ağır olup tedavisi devam etmektedir. Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy, Vali Yardımcısı ve Kaymakam eşleri ve Koruma Memuru olmak üzere 11 kişi yaralanmış ve hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.
Ayrıca, kazaya karışan TIR sürücüsü hayatını kaybetmiş olup, kazaya sebebiyet verdiği değerlendirilen araç sürücüsü ( 1 kişi ) gözaltına alınmış ve kaza ile ilgili soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmektedir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL