“Kocaeli Turizm Açısından Çok Önemli Potansiyellere Sahip”

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Dünya Turizm Haftası münasebetiyle İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ercan Yamen ve  beraberinde ilimiz turizm temsilcileri  ile Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ettiler…

“Kocaeli Turizm Açısından Çok Önemli Potansiyellere Sahip”

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Dünya Turizm Haftası münasebetiyle İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ercan Yamen ve  beraberinde ilimiz turizm temsilcileri  ile Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ettiler.

İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ercan Yamen, Vali Hüseyin Aksoy’a çiçek ile  İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün rozetini takdim ederek,  Dünya Turizm Haftası münasebetiyle ilimizde gerçekleştirilecek, etkinlikler hakkında bilgi sunumunda bulundu ve kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Aksoy ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Turizm Haftası turizm yönüyle oldukça önem verdiğimiz bir hafta. Kocaeli turizm açısından çok önemli potansiyellere sahip bir il. Bu turizm potansiyellerini harekete geçirmek ve turizm pastasından daha fazla pay almak hepimizin ortak arzusudur. Kocaeli kış sporlarından, termal turizme, plajlarımızdan tarihi ve doğal zenginliklerin olduğu alanlara kadar her noktada önemli turizm potansiyeli olan bir kent. Temennimiz; bu potansiyelinden azami derecede yararlanabilmek ve turizmi 12 aya yayarak, bölgemizde turizm hareketliliğini en üst noktaya taşıyabilmektir. Bu anlamda Kalkınma Ajansımızın koordinasyonunda çeşitli fuarlara katılma, bölgemizi tanıtma, bölgemizi daha iyi anlatabileceğimiz yeni videoların çekimi gibi bir çok çalışmamaızda devam ediyor. Umarım önümüzdeki dönemde Kocaeli turizmde daha iyi bir noktaya gelir. Bunu hep birlikte yapacağız. Çünkü sektörün deneyimleri, onların ortaya koyacağı çalışmalar bizler için önemli.” diyen Vali Turizm sektörüne  katkıda bulunan  herkese teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu mennuniyeti belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL