Eğitim Güncel Manşetler

Kocaeli Üniversitesi İletişim Festivali başlıyor

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından düzenlenen İletişim Festivali’nin (İLEF16) ilki bu yıl gerçekleşecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi, Gölcük Belediyesi, 8. Uluslararası Kitap Fuarı, BEMAR, British Town Dil Okulu..

Kocaeli Üniversitesi İletişim Festivali başlıyor
Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından düzenlenen İletişim Festivali’nin (İLEF16) ilki bu yıl gerçekleşecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi, Gölcük Belediyesi, 8. Uluslararası Kitap Fuarı, BEMAR, British Town Dil Okulu sponsorluğunda düzenlenen festival 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak. Festival sektörün farklı alanlarından isimleri öğrencilerle buluşturacak.
 183046_kocaeli-universitesi-iletisim-festivali-basliyor-2134498Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından düzenlenen İletişim Festivali’nin (İLEF16) ilki bu yıl gerçekleşecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi, Gölcük Belediyesi, 8. Uluslararası Kitap Fuarı, BEMAR, British Town Dil Okulu sponsorluğunda düzenlenen festival 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak. Festival sektörün farklı alanlarından isimleri öğrencilerle buluşturacak.

Bir Öğrenci Etkinliği
Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Reklam Ajansı (KORAJ), Halkla İlişkiler Atölyesi (HİT Atölye), Haber Ajansı (KOÜHA), Uygulama Radyosu (Radyo Ki), İletişim Kulübü (KÜİK)ve Üniversite Medya Birliği tarafından desteklenen etkinlik, fakültenin öğrenciler tarafından organize edilenilk iletişim festivali olma özelliğini taşıyor. İletişim Fakültesi, gelecek yıllarda festivali yaygın ve geleneksel bir hale getirmeyi planlıyor.

Ünlü isimler Kocaeli Üniversitesi’nde

Nihal Yalçın, Serkan Keskin, Kaan Kural, Serdar Gökalp, Banu Yelkovan gibi alanında ün yapmış isimlerin katılacağı festivalde Necla Zarakol, Hatice Kumalar, Tülin Çeneli Dönmez, Sarp Aydınoğlu, Murat Düzgünoğlu, Uğur Vardan, Kemal Batur, Cemal Erdoğan da  konuklar arasında olacak. Sosyal medya alanından Batesmotelpro ve SCORP birer söyleşi, Açıkhava Reklamcıları Vakfı (ARVAK) ise bir seminer gerçekleştirecek. Mahşer-i Cümbüş ekibinin bir gösterisi ile sinema gösterimi de İletişim Festivali’nin diğer etkinlikleri arasında yer alacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL