Kocaeli’de Bugün’den Gebze MHP’ye Ziyaret

Kocaeli’de Bugün Gazetesi İmtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten, Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Kahvecioğlu ve Onursal Haber Gazetesi Engin Akçay, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’i ziyaret ettiler. MHP Gebze İlçe Başkanı..

Kocaeli’de Bugün’den Gebze MHP’ye Ziyaret

Kocaeli’de Bugün Gazetesi İmtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten, Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Kahvecioğlu ve Onursal Haber Gazetesi Engin Akçay, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’i ziyaret ettiler.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Yerel Gündem ve Yerel Seçimler üzerine bilgi vererek, MHP Gebze teşkilatı olarak  seçimlere hazır olduklarını belirtti.

Gebze Belediye Başkan Aday Adayları ile ilgili bilgide  veren Başkan Taşdemir geçen hafta içerisinde aday adayı olan arkadaşlarımızla genel merkezimize giderek müracaatlarını yaptık ve kısa bir zaman içerisinde aday ismi açıklanacak dedi.Taşdemir ziyaretten duyduğu memnuniyet belirterek teşekkür etti.

İbrahim Çamkerten ve Engin Akçay’da MHP ilçe Başkanı Taşdemir’e gösterdiği misafirperverlikten ötürü teşekkür ettiler, yerel seçim çalışmalarında  başarılar dilediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL