Kocaeli’de Bugün’den Hartamacı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Hartamacı’ya Hayırlı olsun Ziyareti Kocaeli’de Bugün gazetesi imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten ve genel yayın yönetmeni tarafından CHP Çayırova İlçe Başkanlığı görevine başlayan Çetin Hartamacı ilçe teşkilat binasında ziyaret edildi. Selahattin..

Kocaeli’de Bugün’den Hartamacı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Hartamacı’ya Hayırlı olsun Ziyareti

Kocaeli’de Bugün gazetesi imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten ve genel yayın yönetmeni tarafından CHP Çayırova İlçe Başkanlığı görevine başlayan Çetin Hartamacı ilçe teşkilat binasında ziyaret edildi.

Selahattin Kaya’nın Çayırova Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusu yapmak için ilçe başkanlığından istifa etmesiyle ilçe örgütü tarafından  ilçe başkanlığına Çetin Hartamacı getirilmişti.

Biz kucaklayıcı olacağız!

Hartamacı ” her yönetim değişikliğinde olduğu gibi bizim göreve gelmemiz sonrasında da farklı düşüncede arkadaşlarımız olabilir diyerek ortak fikir ve ortak akıl yürütmek adına arkadaşlarımızla istişareler yaptık. Bizim amacımız ayrıştırıcı olmak değil toplayıcı ve bütünleyici bir yönetim anlayışı sergilemektir. Bu kapsamda kimse bu çarkın dışında olmamalıdır” dedi.

Yerel seçim için bir yıl öncesinden çalışmalara başladık

Hartamacı “aslında bir önceki İlçe Başkanımız Selahattin Kaya’nın önderliğinde bir yıl öncesinde yerel seçim için çalışmalara başladık. Bu plan ve proğram doğrultusunda çalışmalarımız devam etmektedir. Halk ile yaptığımız sıcak temaslarda artık bu dönem bizlere teveccühün yüksek olduğunu gözlerinden ve kurulan cümlelerden anlamaktayız.”

Yerelde her türlü birliktelik için kapımız açık!

2019 Mart ayındaki yerel seçim öncesinde başlayacak çalışmalarda Hartamacı “Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz halkımızın teveccühü yönündeki istek ve taleplere açık olacağız. Bizlere gelen her öneri önemli olmakla birlikte mutlaka değerlendirmeden geçirilecektir” dedi.

Kocaeli’de Bugün gazetemiz imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten, CHP İlçe Başkanı Çetin Hartamacı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL