Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Kocaeli’de ki Donanma Davasını Takip Edecekler | Kocaelide Bugün
Manşetler Surmanset

Kocaeli’de ki Donanma Davasını Takip Edecekler

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar kapsamında Donanma Komutanlığı’ndaki eylemlere ilişkin 92 sanıklı Donanma davası bu sabah başladı. Ak parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Ak partili Milletvekilleri de..

Kocaeli’de ki Donanma Davasını Takip Edecekler

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar kapsamında Donanma Komutanlığı’ndaki eylemlere ilişkin 92 sanıklı Donanma davası bu sabah başladı. Ak parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Ak partili Milletvekilleri de donanma davasını takip etmek için Kandıra’ya gitti.

Ak parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan dava salonuna girmeden açıklamalarda bulunarak, “”Mahkeme süreci başlıyor. Tarafımızı belli etmek ve hukukun yerini belli etmek yerine buradayız. Gölcük Donanma Komutanlığı önemli bir noktada. Darbeciler hak ettiğini alacak” açıklamasında bulundu. Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ise “Hukuk mekanizması işliyor.Bu davaları yakinen takip ediyoruz. Gerekli cezaları almaları noktasında hassas davrandığını görüyoruz. Hepimizin beklentisi bu. Birilerinin hala kontrollü darbe diye sulandırmaya çalıştığı en hain alçak darbenin karşılığı mahkeme tarafından verilecek” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL