‘’Kocaeli’nden Süper Lig hakemi çıkmalı’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, spor camiasına hizmet eden kişi ve kurumlarla olan buluşmalarını sürdürüyor. Kocaeli İl Hakem Kurulu Ersin Yıldırım ve yönetiminin yanı sıra Türkiye Faal Futbol Hakemleri..

‘’Kocaeli’nden Süper Lig hakemi çıkmalı’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, spor camiasına hizmet eden kişi ve kurumlarla olan buluşmalarını sürdürüyor.

Kocaeli İl Hakem Kurulu Ersin Yıldırım ve yönetiminin yanı sıra Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Özhan Kurt’u makamında konuk eden Karaosmanoğlu, “Sporun tüm branşları olmak üzere amatör futbolda ülkemizde çok önemli bir yere sahip olan Kocaeli, artık futbolda bir Süper Lig Hakemi hatta bir FİFA hakemi çıkarmalıdır. Bu konuda üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız. Çünkü Kocaeli’ne bu yakışır ve bu konuda hakemlerimize de şahsen inanıyorum” dedi.

 “BU KONU ELZEMDİR VE GERÇEKLEŞMELİDİR”

Samimi geçen görüşmede Kocaeli’ndeki amatör futbol üzerine görüş alışverişi yapan Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli İl Hakem Kurulu Başkanı Ersin Yıldırım ve yönetimiyle birlikte dernek başkanı Özhan Kurt’ta nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederek, “Kocaeli, sporda marka bir kentti. Amatör futbolun merkezinde olan hakemlerimiz de bu görevi büyük fedakârlıklarla yerine getirmektedir. Eğitimli, genç ve sporu seven bir hakemler topluluğumuza hizmet etmek bizler için de bir gururdur. Birçok alanda spora katkıyı tesisleşme ve malzeme yardımı gibi birbirinden değerli hizmetleri bu 15 yıllık dönemde verdik. İnşallah yeni dönemde de bu artarak devam edecektir. Hakemlerimizin istek ve taleplerine de cevap vereceğiz. Kocaeli, ulusal ve uluslararası arenada artık kendini hakemleriyle de göstermek zorundadır.” ifadelerini sarf etti. 

“MARKA ŞEHİR KOCAELİ HEDEFİMİZE KATKI SAĞLAYACAKTIR”

Sporcu Kenti Kocaeli’nin kendisine yakışır yatırımları hayata geçirdiğini de söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Nasıl olimpiyat ve profesyonel alanlarında başarılı olmak istiyorsak, futbol hakemleri noktasında da artık çok büyük atılım yapılması zamanı gelmiştir. Bu potansiyel Kocaeli’nde vardır. İl Hakem Kurulumuz ve derneğimiz bunun altyapı çalışmasını yapmalı, yetenekli gençlerin yanı sıra FİFA kokartı alacak hakemlerimizin üst liglerde görev alması sağlanmalıdır. Bu bizim marka şehir Kocaeli hedefimize de büyük katkı sağlayacaktır” diyerek sözlerini tamamladı. İl Hakem Kurulu Başkanı Yıldırım ve Dernek Başkanı Kurt, Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine sunduğu tüm imkân ve hizmetler için teşekkür ederek, Karaosmanoğlu’na hakem forması da hediye ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL