Kocaeli’nin ev şöleni başlıyor…

Kocaeli Ticaret Odası’nın TÜYAP işbirliğiyle düzenlediği İDEV 2018- Doğu Marmara 4. İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı ve Doğu Marmara 2. Gayrimenkul Fuarı, 5000 m2 alanda yüzün üzerinde firmanın katılımı ile..

Kocaeli’nin ev şöleni başlıyor…

Kocaeli Ticaret Odası’nın TÜYAP işbirliğiyle düzenlediği İDEV 2018- Doğu Marmara 4. İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı ve Doğu Marmara 2. Gayrimenkul Fuarı, 5000 m2 alanda yüzün üzerinde firmanın katılımı ile açılıyor. Evlenecek, evini yenileyecek ve ev sahibi olacakların büyük ilgisini çekecek olan Fuarlar,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslarası Fuar Merkezi’nde 25 Mart 2018 tarihleri arasında  eş zamanlı olarak gerçekleşecek.

 İDEV 2018- Doğu Marmara 4. İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı ve Doğu Marmara 2. Gayrimenkul Fuarı’nda evlenecek ve evini yenilecekler tek bir çatı altında bir araya geliyor. Kocaeli Ticaret Odası, TÜYAP Anadolu Fuarcılık A.Ş işbirliğinde, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi, Kocaeli Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB’in destekleri ile 21 – 25 Mart 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan Fuarlar, evlilik hazırlığı yapan, evini yenileyecek ve ev sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylık sağlayacak. Binlerce çifti ağırlamayı hedefleyen fuarlarda, özel gelinlik defilelerin yanı sıra yarışmalar, seminerler, müzik dinletileri ve daha pek çok etkinlik düzenlenecek.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “Bildiğiniz üzere şehirlerin ve bölgelerin kalkınmasında nitelikli fuarlar büyük önem taşıyor. Türkiye’nin üretimine, ticaretine ve ihracatına yön veren ilimizi fuarcılıkta da cazibe merkezi kimliğine kavuşturmak için ilimizdeki ve bölgemizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla uyumlu bir şekilde çalışmalar sürdürüyoruz. İlimizde fuar sayılarının artması ve fuar alanımızın tüccar ve sanayicimize hizmet etmesi en büyük arzumuzdur.

Bu yıl ilk kez İDEV Fuarı ile eş zamanlı olarak Ekonomi Bakanlığı desteği ve ABİGEM işbirliği ile Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği düzenlenecektir.

Bu kapsamda 8 farklı ülkeden yaklaşık 120 firma fuar alanımızda iş görüşmeleri gerçekleştirecektir. Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda üyelerimizi uluslararası pazarlara ulaştırmaya gayret gösteren Odamız bu ve bunun gibi birçok etkinliği hayata geçirecektir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL