Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Köken, Hemşehrileriyle Birlikte İftar Yaptı” | Kocaelide Bugün

“Köken, Hemşehrileriyle Birlikte İftar Yaptı”

Ramazan Ayı’nın manevi iklimine uygun olarak birlik ve beraberliğe vurgu yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Çerçilli Mahallesinde vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. İftar programına Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de katıldı…

“Köken, Hemşehrileriyle Birlikte İftar Yaptı”

Ramazan Ayı’nın manevi iklimine uygun olarak birlik ve beraberliğe vurgu yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Çerçilli Mahallesinde vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. İftar programına Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de katıldı.

Kandıra’da mahalle sakinlerinin iftar davetini geri çevirmeyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  tüm güzellikleri beraberinde getiren Ramazan ayının bereketli ve hayırlı bir şekilde geçmesini diledi.

Ramazanın manevi iklimini yaşatmak  için büyük çaba sarf eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  bizzat takip ettiği organizasyonlarda Ramazan ayının heyecan ve coşkusu üst seviyede yaşandığını vurguladı.

Çerçilli mahallesinde  hemşehrilerimizle iftar sofrasında bir araya gelmek, dualar eşliğinde oruç açmak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bizlere nasip oldu diyen Başkan Ünal Köken,  vatandaşlarla sohbet ederek hal hatır sormayı ihmal etmedi. Sohbet esnasında mahallelerde yapılan ve yapılacak olan çalışmalara dair kısa bilgiler veren Başkan Köken, birlik ve beraberliğin Kandıra’ya büyük bir güç getirdiğini belirtti.

Mahalle iftarlarımız başta olmak üzere hemşehrilerimizle bir arada olmak, kardeşlik, dostluk duygularımızı pekiştirmek için tüm fırsatları değerlendiriyoruz diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  kardeşliğin arttığı, yardımlaşmanın çoğaldığı bu güzel Ramazan günlerinde hemşehrilerimizle birlikte bu  bereketli iftar sofralarında  olmayı sürdüreceğiz dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL