Köken ve Şeker Muhtarlık Binasını Hizmete Açtılar

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Karaağaç mahallesinde yeni yapılan muhtarlık binasının açılışını Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’le birlikte yaptı. Mahallelerimizdeki ihtiyaçları tespit ediyor ve çalışmalarımızı hızlıca başlatıyoruz diyen Başkan Köken, vatandaşlarımıza..

Köken ve Şeker Muhtarlık Binasını Hizmete Açtılar

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Karaağaç mahallesinde yeni yapılan muhtarlık binasının açılışını Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’le birlikte yaptı. Mahallelerimizdeki ihtiyaçları tespit ediyor ve çalışmalarımızı hızlıca başlatıyoruz diyen Başkan Köken, vatandaşlarımıza daha nice hizmetleri kazandırmayı hedefliyoruz dedi.

96 mahallesi bulunan Kandıra’da proje ve çalışmalarını her yıl arttıran Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Karaağaç mahallesinde muhtarlık binasının açılışını gerçekleştirdi. Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in de katıldığı açılışta konuşan Başkan Köken, bizler mahallelerimizi sık sık ziyaret ediyor, buralardaki ihtiyaçları yerinde görüp, yerinde tespit ediyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda ekiplerimizle birlikte çalışıyoruz dedi. Karaağaç mahallemizdeki muhtarlık binasının da vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mahalle halkıyla sohbet ederek ilçeye dair vatandaşlarla birlikte değerlendirmelerde bulundu. Kandıra’nın değişen ve gelişen yüzü olan Başkan Köken’i hemşehrileri çalışmalarından dolayı tebrik etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL